Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κώστα, θα μας... τρελάνεις;

Κώστα, θα μας... τρελάνεις;
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 - 12:50

Μία ακόμη φανταστική εμφάνιση από τον Κώστα Τσιμίκα. Μία ακόμη εμφάνιση υψηλού επιπέδου! Με τον «Τσίμι» να αποδεικνύει για άλλη μία φορά και, μάλιστα, περίτρανα, ότι είναι εκ των κορυφαίων μπακ σε όλη την Ευρώπη! Χωρίς αμφιβολία...

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός στο Λονδίνο, στη ρεβάνς με την Άρσεναλ, για το Europa League. Και πρόσφερε τα μέγιστα στην πρόκριση του Θρύλου, στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού!

Σε ένα ακόμα ματς, τα έδωσε όλα. Ψυχή. Πάθος! Μαγκιά. Τσαμπουκά! Φοβερές δυνάμεις! Σε ένα διάστημα, μάλιστα, έπαιζε και με πρόβλημα στο πόδι. Δεν τα παράτησε... λεπτό! Αυτός είναι ο Κώστας Τσιμίκας!

Μάλιστα, τον διεθνή μπακ αποθέωσε και η Θύρα 7 Καμινίων, η οποία έγραψε στα social media: «Σε αυτή τη σελίδα δε συνηθίζουμε να ανεβάζουμε παίκτες, αλλά στη περίπτωση σου μικρέ, είπαμε να κάνουμε μια εξαίρεση... Είσαι τεράστιος μάγκας, Κωσταρα!

ΥΓ: Το περιβραχιόνιο χθες...

ΥΓ.2: Για αυτό θα ζω με ένα όνειρο τρελό ο θρύλος να σηκώσει το Ευρωπαϊκό!

ΥΓ.3: Δε μας πέφτει με τίποτα!».

Διαβάστε επίσης

Τι ζήσαμε (Θρύλε) Θεέ μου! (video)

Τι ζήσαμε (Θρύλε) Θεέ μου! (video)

Θρύλε, μόνο εσύ! Δείτε ξανά και ξανά, τα highlights, αλλά και τους πανηγυρισμούς από την επική νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού, στο Λονδίνο, επί της Άρσεναλ...