Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμΕΑ με Παναιτωλικό

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμΕΑ με Παναιτωλικό
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 - 21:58

Ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε ότι εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμΕΑ, για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στο Καραϊσκάκη, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ που θα διεξαχθεί στο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Κυριακή 1/3/20 και ώρα 19:00, ενημερώνει τους φίλους/AμεΑ της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2, και έχει προβλεφθεί να εξυπηρετούν 40 άτομα με τους συνοδούς τους, τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – ΑμεΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι – ΑμεΑ, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους».

Διαβάστε επίσης