Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μαρτίνς: «Γνωρίζουμε καλά τη Γουλβς, να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία» (video)

Μαρτίνς: «Γνωρίζουμε καλά τη Γουλβς, να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία» (video)
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 - 23:42

Την Γουλβς κλήθηκε να σχολιάσει στο Olympiacos TV ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, τόνισε ότι είναι μια ομάδα που γνωρίζει αρκετά καλά, ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη πρόκριση και την ανατροπή επί της Άρσεναλ.

Αναλυτικά μίλησε στην κάμερα του «Olympiacos TV»:

Για τους «λύκους»:

«Είναι πολύ ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της κλήρωσης. Είναι μία ομάδα που την γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά. Έχει παίκτες που τους γνωρίζουμε καλά, έναν προπονητή που επίσης τον γνωρίζουμε καλά. Θα είναι δύο δύσκολα ματς. Είναι μία ομάδα πολύ συνεπής, η απόδοσή της σταθερά πολύ μεγάλη και θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια».

Για το αν έχει διαφορές από την Άρσεναλ:

«Είναι τελείως διαφορετικές ομάδες. Η Αρσεναλ έχει ηγετική προσωπικότητα. Είναι μία ομάδα που βρίσκεται πολλά χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ξέρει να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους παιχνίδια. Είναι μία ομάδα που έχει τους ίδιους παίκτες εδώ και πολλά χρόνια. Ακόμα και με τον νέο προπονητή αυτό ισχύει, γιατί είναι ένας άνθρωπος που προέρχεται μέσα από την Άρσεναλ και γνωρίζει την ομάδα του. Από την άλλη η Γουλβς είναι μία πιο ρεαλιστική ομάδα, είναι πιο κυνική. Εκμεταλλεύεται πάρα πολύ καλά τις αδυναμίες του αντιπάλου. Είναι πολύ καλή αμυντικά και επιθετικά».

Για το βαρύ πρόγραμμα του Μαρτίου:

«Είμαστε συνηθισμένοι, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Θα είναι ένας δύσκολος μήνας, θα υπάρχει αρκετή κούραση, θα έχουμε πολλά παιχνίδια. Όμως, η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθούμε έως τώρα. Όλοι οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι, δουλεύουν πολύ και σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να κερδίζουμε εμπειρίες και να βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο. Να είναι η απόδοσή μας όλο και καλύτερη απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Νομίζω ότι δεν θα είναι εύκολο. Ξέραμε από την αρχή ότι αυτό θα είναι το πρόγραμμα και αυτή η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία».

Διαβάστε επίσης