Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...
Κυριακή, 1 Μαρτίου 2020 - 21:03

Όσο και να προσπαθούν, θα βλέπουν την πλάτη του Ολυμπιακού. Με «εξυγίανση» ή χωρίς, με ακυρωθέντα γκολ που πρέπει να μετρήσουν, με VAR, χωρίς VAR, με γραμμή, χωρίς γραμμή, το ΔΙΚΑΙΟ στο τέλος βρίσκει τον τρόπο να επικρατήσει! Ο Ολυμπιακός, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό και σε συνδυασμό με την «γκέλα» του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη μπαίνει με το +7 στα play offs!

Η ενδεκάδα

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκανε πολλές αλλαγές, στην ενδεκάδα του, όπως αναμενόταν. Επέλεξε, ως διάταξη, το 4-4-2, με τον Ελ Αραμπί να επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ο Σα ήταν στο τέρμα. Οι Ομάρ, Γκασπάρ, Σεμέδο και Μπα στην άμυνα. Οι Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς και Μασούρας στο κέντρο. Οι Χασάν και Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Τα ίδια... Παντελάκη μου!

Πάλι τα ίδια με την… εξυγίανση! Οι ίδιες αστειότητες, ο ίδιος «πόλεμος» στον Ολυμπιακό! Η ίδια… λύσσα, να του στερήσουν αυτό που ΔΙΚΑΙΑ κρατά, αυτό που δίκαια πετυχαίνει!

Σε δύο περιπτώσεις, στο πρώτο μέρος, όχι μία, αλλά ΔΥΟ, ο Ολυμπιακός αδικήθηκε με τον πλέον πασιφανή και… στυγνό τρόπο! Ο Ολυμπιακός, ο οποίος έπρεπε να έχει ΔΥΟ πλεονεκτήματα, με το τέλος των πρώτων 45 λεπτών. Δύο πλεονεκτήματα. Ένα στο σκορ, καθώς έβαλε γκολ που το ακυρώθηκε ΑΔΙΚΩΣ ως οφσάιντ και ένα αριθμητικό, αφού ο Τσαγκαράκης έπρεπε να αφήσει τον Παναιτωλικό με 10.

Στο 29’ ο Μουνιέ χτύπησε με το πόδι προτετατμένο και με τις τάπες, τον Σα στο πρόσωπο… ανοίγοντας του το κεφάλι! Ο Σέζος στο VAR… δεν είχε επαφή με το θέμα και ο Τσαγκαράκης έδειξε… κίτρινη! Άφησε τον Μουνιέ στο ματς!

Στη δεύτερη περίπτωση, στο 45’+3’ ο Χασάν σέρβιρε με κεφαλιά-πάσα την μπάλα στον Ελ Αραμπί και εκείνος σκόραρε. Ο Σέζος τότε… ενεργοποιήθηκε άμεσα και ακύρωσε το ΚΑΘΑΡΟ γκολ του Ολυμπιακού, αφήνοντας το αποτέλεσμα στο 0-0… Τυπική… ευξγιαντική συμπεριφορά, η οποία και με VAR… μεγαλουργεί!

Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος του Παναιτωλικού, φυσικά, αν και δεν ήταν πολύ καλός. Έδειξε μία έλλειψη συνοχής, λόγω και της διάταξης, αλλά και των αλλαγών Είχε τον έλεγχο του αγώνα, είχε τον ρυθμό στα χέρια του, αλλά δεν κατάφερε να βρει το προβάδισμα. Και γιατί του το στέρησαν, αλλά και γιατί δεν κατάφερε να βρει άλλα γκολ, πέρα από εκείνο του Ελ Αραμπί που αδίκως ακυρώθηκε.

Και ξανά…

Στο δεύτερο μέρος ο Μαρτίνς έριξε στο ματς τον Βαλμπουενά, αντί του Ραντζέλοβιτς. Όχι από την αρχή, αλλά κατά την εξέλιξη του δευτέρου μέρους. Ο Γάλλος το έκανε το θαύμα του και με την πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε, έβγαλε… ασίστ. Ο Μασούρας έκανε το 1-0 στο 60’, παίρνοντας την ασίστ του Γάλλου και… κόντρα στην… εξυγιαντική προσπάθεια, βρήκε το προβάδισμα που εδικαιούτο.

Στο 73’ ο Μαρσιάλ έσπρωξε τον Χασάν εντός περιοχής, στην προσπάθειά του να τον μαρκάρει, μέσα στην περιοχή, όμως ο Τσαγκαράκης έδειξε και εδώ να… συνεχιστεί το παιχνίδι. Δεν παίρνει… σφύριγμα ο Ολυμπιακός… Δεν του δίνουν αυτά που δικαιούται… Ακόμη και έτσι όμως, τα κατάφερε… Μάλιστα ο Μπουχαλάκης έβαλε και δεύτερο στις καθυστερήσεις και κατάφερε να εδραιώσει τη νίκη του Ολυμπιακού. Ξανά από ασίστ του Βαλμπουενά, έφτασε τις 21 στο πρωτάθλημα!

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μπα (67’ Σισέ), Ομάρ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς (55’ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί (90’ Λοβέρα), Χασάν.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ (46’ Φερνάντεθ), Κέβιν, Μαρσιάλ, Μαλής, Σίεστεντ, Ντάλσιο, Ταχάρ (75’ Μιμίτο), Μουνιέ (90’ Καββαδίας), Άλβαρες, Ντίας, Ντάουντα.

Διαβάστε επίσης

Ξεχάσαμε το VAR Νο.2!

Ξεχάσαμε το VAR Νο.2!

Καθαρό πέναλτι του Μαρσιάλ πάνω στον Χασάν, σφύριξε αδιάφορα τόσα ο Τσαγκαράκης όσο και ο Σέζος.