Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεφτιλίζονται μόνοι τους: Ορίστηκε ο Τσαγκαράκης

Ξεφτιλίζονται μόνοι τους: Ορίστηκε ο Τσαγκαράκης
Τρίτη, 3 Μαρτίου 2020 - 10:48
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Εκεί που νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, τελικά διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε δει τίποτα. Παρά τα σούπερ λάθη του στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0, με αποκορύφωμα τη μη αποβολή του Μουνιέ για το δολοφονικό μαρκάρισμα στο κεφάλι του Σα, ο διαιτητής Τσαγκαράκης (Χανίων) ορίστηκε τέταρτος στον ημιτελικό Κυπέλλου που θα σφυρίξει ο Πορτογάλος Ντίας. Είναι η απόδειξη ότι στη διαιτησία δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο.

Κι όμως ο Τσαγκαράκης πήρε βραβείο από τους ανίκανους της ΚΕΔ! Ετσι φτιάχνουν τη διαιτησία; Οι ανίκανοι να ορίζουν ανίκανους;

Ολη η Ελλάδα έπαθε σοκ βλέποντας τον Τσαγκαράκη να δείχνει κίτρινη κάρτα στον Μουνιέ για το «δολοφονικό» μαρκάρισμα στο 29', όταν πήγε με τις τάπες και με παρατεταμένο το πόδι στο κεφάλι του Σα, αντί να τον αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα. Χαρακτηριστικό της σκληρότητας του μαρκαρίσματος είναι ότι στον Σα έγιναν 15 ράμματα στο μέτωπο.

Επίσης στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0:

Κανείς δεν έχει καταλάβει με ποια λογική ο Τσαγκαράκης δεν μέτρησε το γκολ του Ελ Αραμπί στο 45+2'. Γιατί και σε αυτή τη φάση δεν πήγε στο VAR και δέχθηκε ό,τι του είπε ο Σέζος; Αν πήγαινε θα έβλεπε ότι ο Ελ Αραμπί ήταν στην ευθεία. Η περίπτωση είναι οριακή.

Στο 74' ο Τσαγκαράκης έκλεισε τα μάτια πέναλτι-μαρς σε ανατροπή του Χασάν από τον Μαρτιάλ ενώ έπρεπε να αποβάλει και τον παίκτη του Παναιτωλικού. Και πάλι δεν πήγε στο VAR, ενώ και ο Σέζος αμόλυσε αετό.

Ο Τσαγκαράκης ήταν μπροστά σε αυτή τη φάση και δεν καταλόγισε την εξόφθαλμη παράβαση. Κι εδώ έδειξε ότι δεν είναι διαιτητής. Τι πήγε να κάνει στο Καραϊσκάκη;

Διαβάστε επίσης