Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαίρε θράσος (ακόμα και κόντρα στην UEFA)!

Χαίρε θράσος (ακόμα και κόντρα στην UEFA)!
Τρίτη, 3 Μαρτίου 2020 - 21:49

Σόκαρε πολύ κόσμο το γεγονός ότι ο Τσαγκαράκης έδειξε κίτρινη κάρτα αντί για κόκκινη στον Μουνιέ, ο οποίος πήγε με τις τάπες στο κεφάλι του Σα και δεν μάζεψε το πόδι του. Ακόμη περισσότερο σόκαρε το γεγονός ότι ο Χανιώτης ρέφερι πήρε σερί ορισμό και θα είναι τέταρτος στο παιχνίδι Κυπέλλου (4/2) ΑΕΚ-Αρης, άντε με το καλό και διεθνής.

Ουσιαστικά, δεν έχουμε να κάνουμε με ορισμούς αλλά με απύθμενο θράσος που είναι ακόμα και κόντρα στη φιλοσοφία της UEFA. Και τα κάνουν αυτοί, ο Περέιρα και η... κομπανία του που υποτίθεται ότι ήρθαν να... διδάξουν και να σώσουν την ελληνική διαιτησία, όμως έδωσαν ασυλία στον Τσαγκαράκη.

Γιατί εξέθεσαν την UEFΑ; Οι εντολές των FIFA, UEFA προς τους διεθνείς διαιτητές, αν και ο Τσαγκαράκης δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, είναι να μην δείχνουν την παραμικρή επιείκεια σε όπως του Μουνιέ, ο οποίος πήγε με τις τάπες και το πόδι απλωμένο στο κεφάλι του Σα, με αποτέλεσμα να τού γίνουν 15 ράμματα.

Ο κανονισμός είναι σαφής, έπρεπε να βγάλει κόκκινη κάρτα. Ακόμη, πιο σοκαριστικό ότι δεν πήγε ούτε στο VAR, έτσι για τα μάτια του κόσμου. Δηλαδή, θεωρεί ότι έχει το αλάθητο του Πάπα; Αυτό δεν το πιστεύει κανείς διαιτητής. Και περισσότερο δεν θα έπρεπε να το πιστεύει ούτε ο Τσαγκαράκης ο οποίος είναι για πρώτη σεζόν στη Λίγκα.

Έκανε ένα λάθος για το οποίο πρέπει να βγει από τον πίνακα καθώς θα τον συνοδεύει σε όλη του την καριέρα, άσχετα αν η τωρινή ΚΕΔ του έδωσε ασυλία, αυτοί θα είναι μέχρι το καλοκαίρι, όταν θα φύγουν και θα ακολουθήσει γενική... εκκαθάριση στους πίναες. Πως θα τον σέβονται οι παίκτες;

«Εφάρμοσα τον κανονισμό» έλεγε στα αποδυτήρια, σύμφωνα με πηγές, ο Τσαγκαράκης για το ότι έβγαλε κίτρινη αντί για κόκκινη στο «δολοφονικό μαρκάρισμα» του Μουνιέ, ξεπερνώντας κάθε όριο θράσους. «Οι αποφάσεις είναι σωστές», έλεγε επίσης, τόσο για το ακυρωθέν γκολ του Ελ Αραμπί, όμως κυρίως για το μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Χασάν που ήταν και κόκκινη στον Μαρτιάλ.

Τι να πει κανείς...

Για περιπτώσεις ασυλίας ή τιμωρίας διαιτητών ευθύνεται ολόκληρη η ΚΕΔ. Ομως, όλοι είναι καλά... στρατιωτάκια του Περέιρα, στο όνομα της... εξυγίανσης! Στο γήπεδο που είναι ο καθρέπτης εκτίθενται άπαντες.

Οι Ελληνες διαιτητές... εξαφανίστηκαν και ο Μάριν κάνει ταξίδια ανά την Ελλάδα για να βλέπει διαιτητές!

Καλά κρασιά!

Διαβάστε επίσης