Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τσούμιτς: «Είμαι σε επαφή με τον Ολυμπιακό»

Τσούμιτς: «Είμαι σε επαφή με τον Ολυμπιακό»
Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020 - 16:09

Σε εντυπωσιακή κατάσταση βρίσκεται ο Νίκολα Τσούμιτς! Για αυτό και οι συμπατριώτες του, δεν σταματούν να στάζουν... μέλι για τα όσα έχε πετύχει.

Ο Σέρβος εξτρέμ, ο οποίος έχει αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό και έχει παραμείνει στην Ραντνίτσκι Νις, με την μορφή δανεισμού, κάνει... όργια στο πρωτάθλημα της Σερβίας και έχει πραγματοποιήσει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα, για το 2020. Ο νεαρός άσος μετρά ήδη εννέα τέρματα και έχει «φτιάξει» δύο ακόμα με ασίστ, για τους συμπαίκτες του!

Μάλιστα, ο Τσούμιτς μίλησε στην ιστοσελίδα «Blic» της Σερβίας και έδειξε, πως εκτός από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, είναι και ένας πολύ ταπεινός χαρακτήρας...

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Δεν θα έβαζα τον εαυτό μου στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων, νομίζω πως τα όσα έχουμε πετύχει δείχνουν την αξία όλη της ομάδας... Θα μπορούσε να βρίσκεται κάποιος άλλος στη θέση μου, με τα ίδια αποτελέσματα. Αλλά θα δώσω τον καλύτερο μου αυτό, για να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό. Ελπίζουμε, πως θα μπορέσουμε να φτάσουμε στον μεγάλο μας στόχο, που είναι σίγουρα η κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη».

Και πρόσθεσε, για τον Θρύλο: «Λοιπόν, σίγουρα παρακολουθούν τις επιδόσεις μου, είμαι σε επαφή με τους ανθρώπους από τον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης