Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος; «ΠΑΡΩΝ!» (photo)

Θρύλος; «ΠΑΡΩΝ!» (photo)
Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020 - 18:21

Ο Θρύλος είναι πάντα εκεί. Πάντα παρών. Πάντα αρωγός, στην προσπάθεια βελτίωσης της χώρας μας, με κάθε τρόπο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίξει εκεί όπου υπάρχει ανάγκη. Κάθε είδους ανάγκη, δίχως να κάνει διακρίσεις…

Η 11μελής «ερυθρόλευκη» αποστολή, συνόδευσε τα τρία φορτηγά και τους συνολικά 75 τόνους υλικού, που περιλαμβάνουν ξηρά τροφή, νερό, χυμούς και αναλώσιμα είδη, φτάνοντας αρχικά στο στρατόπεδο «Κονδυλάπτης» όπου έγινε και η εκφόρτωση.

Ο επικεφαλής της αποστολής και πρόεδρος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», Βασίλης Βασιλειάδης, εξέφρασε τη στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη προς τις γυναίκες και τους άνδρες των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, δηλώνοντας σχετικά: «Η εντολή είναι πως για ότι έχετε ανάγκη, με ένα σας τηλεφώνημα θα εκτελείται άμεσα».

Στη συνέχεια, η αποστολή έφτασε στο συνοριακό φυλάκιο Κήπων, όπου την υποδέχθηκε ο διοικητής της 12ης Μεραρχίας Πεζικού, υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, λέγοντας:

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας σκέφτεστε και να είστε σίγουροι πως η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα και εμείς είμαστε αυτοί που το διασφαλίζουμε».

Η αποστολή που πέρα του επικεφαλής της, κ. Βασίλη Βασιλειάδη, στελεχώνεται τόσο από υπαλλήλους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όσο και από αντιπροσωπεία της Ακαδημίας, με τον επικεφαλής των Σχολών Βασίλη Νάνο και τους παίκτες της Κ19, Απόστολο Μαρτίνη και Νίκο Γκοτζαμανίδη αλλά και εκπρόσωπο του Συνδέσμου Βετεράνων, τον Νίκο Βαμβακούλα, αποδεικνύει πως η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι ενωμένη και δρα σαν μια γροθιά.

Διαβάστε επίσης