Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ωραίος, ναι… Αλλά και μοιραίος…;

Ωραίος, ναι… Αλλά και μοιραίος…;
Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2020 - 00:14

Μέσα σε όλα τα θετικά, τα οποία μπορεί να δει κανείς, ακόμη και σε μία ήττα του Ολυμπιακού, από τον ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να παραγνωρίζει και τα… στραβά. Δεν γίνεται ο Ολυμπιακός, από ωραίος να γίνεται, εντέλει… μοιραίος. Και μάλιστα με αυτό τον τρόπο. Δεν εστιάζουμε στον Σισέ, παρότι ήταν εκείνος που έχασε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες, στο ματς και δεν κατάφερε να σκοράρει σε 2-3 περιπτώσεις, από ΤΡΟΜΕΡΑ πλεονεκτική θέση!

Όλος ο Ολυμπιακός, ως λειτουργία, πρέπει, όταν έχε καταφέρει να προηγείται με 2-0 στην Τούμπα, να παίρνει το ματς! Δεν γίνεται να φτάνει στην πηγή και να μην πίνει νερό… Δεν γίνεται να μην μπορούν οι στόπερ του Θρύλου να σταματήσουν αυτό τον ΠΑΟΚ. Αυτό τον, πολύ κατώτερο, ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται αυτή η, τόσο φανερά καλύτερη ομάδα, να χάνει το ματς μέσα από τα χέρια της, από αυτή την τόσο φανερά κατώτερη ομάδα.

Αστείο το να λέει κανείς ότι ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα. Με αυτή την εικόνα των δύο ομάδων και με το δεύτερο ματς, στα τέλη Απριλίου, στο Καραϊσκάκη, πως είναι δυνατόν να θεωρεί κανείς ότι ο ΠΑΟΚ έχει… προβάδισμα; Αλλού είναι η ουσία, όμως. Ο Ολυμπιακός έχασε αυτό το ματς μέσα από τα χέρια του. Κακώς. Σε τέτοιο επίπεδο, όταν παίρνεις ένα 2-0 κεφάλι στην Τούμπα, το κρατάς. Και νικάς. Όπως και να ‘χει, στο Καραϊσκάκη η πρόκριση θα πάει ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!

Διαβάστε επίσης