Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστολή-καταπέλτης από τον Ολυμπιακό στην ΚΕΔ για Τσαγκαράκη, Σέζο

Επιστολή-καταπέλτης από τον Ολυμπιακό στην ΚΕΔ για Τσαγκαράκη, Σέζο
Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2020 - 23:42
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η διαιτησία του Πέτρου Τσαγκαράκη (Χανίων), με τον Θανάση Σέζο (Κιλκίς) στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0 έγραψε ιστορία. Ήταν μια από τις χειρότερες της σεζόν, ήταν μια διαιτησία που θα έπρεπε να κάνει να ντρέπονται όχι μόνο οι συγκεκριμένοι ρέφερι αλλά και η ΚΕΔ. Ηδη, έπρεπε να τους είχε βγάλει από τον πίνακα των διαιτητών της Superleague και όχι να ορίσει τον Τσαγκαράκη στον ημιτελικό Κυπέλλου, ΑΕΚ-Αρης 2-1, δείχνοντας και το απίστευτο κόμπλεξ που έχουν.

Το γεγονός ότι ο Τσαγκαράκης έδειξε κίτρινη κάρτα στον Αντονι Μουνιέ, ο οποίος πήγε με τις τάπες στο κεφάλι του Σα είναι αδύνατο να ξεχαστεί. Στον γκολκίπερ του Ολυμπιακού έγιναν 15 ράμματα, ενώ δεν έπαιξε στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το «δολοφονικό μαρκάρισμα» του Μουνιέ σόκαρε τους φιλάθλους που ήταν στον γήπεδο, όπως και όσους έβλεπαν το ματς από την τηλεόραση. Επίσης, όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό, επειδή ο Τσαγκαράκης δεν τον απέβαλε, ενώ την κόκκινη κάρτα, όπως ορίζει ο κανονισμός, δεν υπέδειξε ούτε ο Σέζος που ήταν στο VAR.

Για τους απαράδεκτους και ακατάλληλους αυτούς ρέφερι, ο Ολυμπιακός έθεσε θέμα στην ΚΕΔ. Πιο συγκεκριμένα έστειλε επιστολή και ζητεί από τους Περέιρα, Μάριν και Λίντμπεργκ την τιμωρία των Τσαγκαράκη (Χανίων) και Σέζου (Κιλκίς). Αλλιώς, επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του. Συνεπώς, Τσαγκαράκης και Σέζος δεν γλιτώνουν.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» ρωτούν την ΚΕΔ με ποια κριτήρια γίνονται οι ορισμοί των διαιτητών.

Οι ορισμοί μπορεί να είναι ευθύνη ενός, όμως το γεγονός ότι ένας ρέφερι πρέπει να τιμωρηθεί αλλά του παρέχεται ασυλία είναι ευθύνη, ολόκληρης της ΚΕΔ. Επιπλέον είναι αδιανόητο ο Μουνιέ να ζητεί συγγνώμη και ο Τσαγκαράκης να παίρνει σερί ορισμό...

Διαβάστε επίσης