Ντουντούκα
Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

ΚΕΔ: «Ενημερώσαμε την UEFA για το περιστατικό στο ΟΑΚΑ»

ΚΕΔ: «Ενημερώσαμε την UEFA για το περιστατικό στο ΟΑΚΑ»
Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020 - 23:05
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η ΚΕΔ έβγαλε ανακοίνωση για τα αίσχη στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ-Αρης 2-1 και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πορτογάλος ρέφερι, Αρτουρ Ντίας έγραψε στο φύλλο αγώνα για τον... ασπρομάλλη που φώναζε «εγώ είμαι το αφεντικό» και «έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά όργανα του βοηθού»! Στην ανακοίνωσή της η ΚΕΔ καταδικάζει και υποστηρίζει ότι ενημέρωσε την UEFA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΔ:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ καταδικάζουν, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την απαράδεκτη επίθεση κατά της ομάδας των Πορτογάλων Διαιτητών, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα ΑΕΚ-Άρης, την Τετάρτη 4 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τέτοια γεγονότα δεν βλάπτουν μόνο την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου σε διεθνές επίπεδο, αλλά και επιδεινώνουν τις προσπάθειες της ΚΕΔ να προσκαλέσει και να ορίσει ξένους διαιτητές στους κρίσιμους αγώνες του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA, η οποία υποστηρίζει τις προσπάθειες της ΚΕΔ για τους ορισμούς των ξένων διαιτητών, έχει ήδη ενημερωθεί για το περιστατικό.

Η ΚΕΔ ζητά τη διερεύνηση εις βάθος του συμβάντος από την ΕΠΟ και τους αθλητικούς εισαγγελείς, καθώς και την επιβολή των ενδεδειγμένων κυρώσεων.

Η ΚΕΔ καλεί επίσης την ΕΠΟ, την Super League-1 και όλους τους συλλόγους να υιοθετήσουν αυστηρά μέτρα, οποιουδήποτε είδους, τα οποία θα προστατεύσουν τους διαιτητές σε όλους τους επόμενους αγώνες του Ελληνικού Κυπέλλου και του Super League-1.

Διαβάστε επίσης