Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλείσε τα μάτια στη βαθμολογία

Κλείσε τα μάτια στη βαθμολογία
Κυριακή, 8 Μαρτίου 2020 - 10:00

Μόνο… εφησυχασμό δεν θέλει να δει στις τάξεις των παικτών του, ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός τους μιλά διαρκώς, στο Ρέντη, κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Τις τελευταίες ημέρες, δε, εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία. «Πρέπει να κάνουμε παντού νίκες. Να μη μας επηρεάσει η τιμωρία του ΠΑΟΚ», φέρεται να είπε στους παίκτες του, κατά την προπόνηση του Σαββάτου, ο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός έχει ακόμη όλους τους στόχους μπροστά του. Έχοντας βιώσει τον περσινό Φεβρουράριου, οπότε ο Ολυμπιακός έχασε, μέσα σε λίγες ημέρες, όλα όσα κυνηγούσε, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο σημαντική είναι, για τον Πέδρο Μαρτίνς, η «τελική ευθεία», στην οποία βρισκόμαστε. Όπως και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι μέσα σε όλα όσα θέλει να κατακτήσει!

Η ομάδα, σύμφωνα και με τον προπονητή της, λοιπόν, οφείλει να κλείσει τα μάτια στη βαθμολογία και για το διάστημα, το οποίο απομένει, οφείλει να συνεχίσει με την ίδια ένταση. Στα «κόκκινα». Μόνο έτσι θα αποφύγει τις «κακοτοπιές», κάθε είδους…

Διαβάστε επίσης