Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι ισχύει για το Ολυμπιακός-Γουλβς

Τι ισχύει για το Ολυμπιακός-Γουλβς
Κυριακή, 8 Μαρτίου 2020 - 16:26

Η διεξαγωγή του αγώνα Ολυμπιακός-Γουλβς κεκλεισμένων των θυρών είναι, πλέον, το πιο πιθανό σενάριο, αλλά δεν είναι και οριστικό. Η UEFA θα πρέπει να αποδεχτεί τα μέτρα αυτά, τα οποία επιβάλλει η κυβέρνηση, για το… τυπικό σκέλος της υπόθεσης. Αυτή τη στιγμή φαντάζει δύσκολο το να ανατραπεί η κατάσταση και το ματς να γίνει με κόσμο, όμως σχετικά με αυτό θα πρέπει να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την UEFA και τον Ολυμπιακό. Γεγονός που σημαίνει ότι είμαστε σε αναμονή.

Τα ματς Βαλένθια-Αταλάντα, Ίντερ-Χετάφε και τα ματς του Youth League ανακοινώθηκαν κεκλεισμένων. Όπως είχε γίνει και με το Ίντερ-Λουντογκόρετς. Η Κοπεγχάγη ανακοίνωσε… μόνη της ότι το ματς με την Μπασακσεχίρ θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Είναι λογικό και αναμενόμενο η UEFA να μην πάει κόντρα στα μέτρα τα οποία λαμβάνει μία κυβέρνηση για την προστασία των πολιτών από την εξάπλωση του κοροναϊού, αυτό ωστόσο θα πρέπει να περιμένει, όπως προαναφέραμε, την… επίσημη ανακοίνωση. Το Σεββίλη-Ρόμα, ας πούμε, αναμένεται να γίνει με κόσμο…

Εν αναμονή, λοιπόν, για να υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση, αλλά και επίσημη ανακοίνωση, από την UEFA ή και τον Ολυμπιακό, σχετικά με το φλέγον ζήτημα, το οποίο επηρεάζει χιλιάδες κόσμου.

Διαβάστε επίσης