Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην… ψαρώνετε

Μην… ψαρώνετε
Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020 - 15:56

Ορισμένες δηλώσεις του Ματ Ντόχερτι, της Γουλβς, σχετικά με τους στόχους της ομάδας του, την εφετινή περίοδο, άνοιξαν μία… παραφιλολογική κουβέντα, σχετικά με το τι αναζητά η αγγλική ομάδα, από την Πρέμιερ Λιγκ και το Europa League. Σε ένα πνεύμα δηλαδή του «δεν θα ασχοληθεί τόσο με την Ευρώπη». Είναι δεδομένο, ότι αυτό είναι ΛΑΘΟΣ.

Η Γουλβς μπορεί να κυνηγάει με νύχια και με δόντια την έξοδό της στο Champions League της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, όμως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι όχι απλώς θα παίξει… δυνατά στα ματς της Ευρώπης, με τον Ολυμπιακό. Θα τα δώσει όλα!

Η Γουλβς είναι μία καλή ομάδα, ίσως στις κορυφαίες που μετέχουν ακόμη στη διοργάνωση και με πολύ καλές πιθανότητες, βάσει υλικού, μομέντουμ και ικανότητας, να πάει μακριά, αν… καταφέρει να ξεπεράσει τον Θρύλο… Επόμενο είναι, λοιπόν, η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο να θέλει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League και να κυνηγάει και μέσω αυτού, τη διάκρισή της, στην Ευρώπη.

Δεν θα πρέπει να περιμένει ΚΑΝΕΙΣ και με κανένα τρόπο, μία… νωθρή και… χαλαρή Γουλβς την Πέμπτη, αλλά και τη ρεβάνς.

Διαβάστε επίσης

Ανεβάζει ρυθμό, αγωνιστικά!

Ανεβάζει ρυθμό, αγωνιστικά!

Ο Ολυμπιακός σταματά να επικεντρώνεται στα εξωαγωνιστικά και κυβερνητικά και κοιτάζει μόνο την κατάλληλη προετοιμασία του, για το ματς με τη Γουλβς.