Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι αναλύσεις της πλάκας εκθέτουν το «σύστημα» με άρωμα ΠΑΟΚ

Οι αναλύσεις της πλάκας εκθέτουν το «σύστημα» με άρωμα ΠΑΟΚ
Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 - 09:00
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

ΠΑΟΚ και Ξάνθη κατέθεσαν τις εφέσεις τους κατά της πρωτόδικης απόφασης για την πολυϊδιοκτησία, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης τιμωρήθηκε με αφαίρεση επτά βαθμών και της Θράκης με μείον δώδεκα (σ.σ. οι πέντε είναι για το μετοχολόγιό της). Παράλληλα, έφεση κατέθεσε και ο Ολυμπιακός, ζητώντας να αποβληθούν από το πρωτάθλημα, όπως παρόμοιες προσφυγές κατέθεσαν και οι ΑΕΛ, Πανιώνιος. Μετά από αυτά, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα συνεδριάσει το απόγευμα της Πέμπτης (12/03).

Με αυτή την αφορμή από το... σύστημα της προπαγάνδας, που έχει άρωμα ΠΑΟΚ, άρχισαν τα ...δικά τους. Δίνουν την εντύπωση ότι στέλνουν μηνύματα, αν είναι δυνατόν να υποδεικνύουν σε εφέτες-δικαστές πως θα κάνουν τη δουλειά τους, για το πως πρέπει να δικάσει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ!

Λες και θα αλλάξει κάτι αν μπει στην ουσία, όμως παραβλέπουν πως ούτε η εφέσεων δεν έχει τα μέσα για να κάνει έρευνα αντίστοιχη με την ΕΕΑ, χώρια που σύμφωνα με νομικούς κύκλους οι αποδείξεις είναι πολλές. Μάλιστα, υπάρχουν και ...μηνύματα για τη διαδικασία που πρέπει να τηρήσει η εφέσεων, υπό τη μορφή... εξηγήσεων και... αναλύσεων! Φυσικά δεν λείπουν και οι αυθαίρετες ερμηνείες, ότι δεν υπάρχει πολυϊδιοκτησία, αν και δεν διαψεύδουν ότι ο Καλπαζίδης αγόρασε το σαλέ και τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης!

Τα ίδια έκαναν και πριν την ακρόαση στην ΕΕΑ, τα ίδια πριν από την εκδίκαση στη Λίγκα, τα ίδια και τώρα. Πρόκειται για γνωστή τακτική τους, επειδή θέλουν να είναι πάνω από τους κανονισμούς.

Επειδή είναι απελπισμένοι, κάποιοι φτάνουν στο σημείο να ...προβλέπουν ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν θα εφαρμόσει το νόμο-έκτρωμα που γλίτωσε ΠΑΟΚ και Ξάνθη από τον υποβιβασμό και ότι δεν θα τιμωρηθούν, επειδή δεν υπάρχει διάταξη στον ΚΑΠ, όμως παραβλέπουν ότι η ΕΠΟ «εξουσιοδότησε» ως αρμόδια την ΕΕΑ. Πόσο πιο χαμηλά ακόμη;

Διαβάστε επίσης

ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Ο Ολυμπιακός, ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας, έχει σήμερα (10/3) τα γενέθλιά του. 95 χρόνια γεμάτα νίκες, τίτλους, στιγμές υπερηφάνειας...