Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρόγραμμα για το ματς με τη Γουλβς…

Το πρόγραμμα για το ματς με τη Γουλβς…
Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 - 21:23

Την Γουλβς θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (12/3) ο Ολυμπιακός στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης», για τη φάση των «16» του Europa League. Με τους Πειραιώτες να κάνουν γνωστό το πρόγραμμα, για το εν λόγω μεγάλο ματς…

Αναλυτικά, η ενημέρωση: «Την Τετάρτη (11/3) στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ενόψει του αγώνα με τη Γουλβς για τους «16» UEFA Europa League. Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

Τετάρτη 11/3

16:30 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην αίθουσα Τύπου του ‘Γεώργιος Καραϊσκάκης’. Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Μαντί Καμαρά.

19:00 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη (ανοικτή στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για 15 λεπτά.)

Πέμπτη 12/3

22:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Γουλβς στο ‘Γεώργιος Καραϊσκάκης’

Η συνέντευξη Τύπου της Γουλβς είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 11/3 στις 20:30 στο ξενοδοχείο Grand Hyatt. Η αγγλική ομάδα θα πραγματοποιήσει την προπόνηση το πρωί τις ίδιας ημέρας στο προπονητικό της κέντρο και στη συνέχεια θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

Δεν θα λειτουργήσει η μικτή ζώνη μετά το τέλος του αγώνα την Πέμπτη».

Διαβάστε επίσης

Ανώτατο όριο 60 ατόμων στα γήπεδα...

Ανώτατο όριο 60 ατόμων στα γήπεδα...

Ανώτατο όριο 60 ατόμων στους αγωνιστικούς χώρους, κλειστών και ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων, καθιερώνει το Υφυπουργείο Αθλητισμού…