Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη και για εκείνους που θα λείπουν…

Νίκη και για εκείνους που θα λείπουν…
Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 - 09:54

Είναι λιγάκι… συμβολικό. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, με την ομάδα να μην έχει τον κόσμο στο πλευρό της, οφείλει να δώσει ό,τι έχει και δεν έχει και για τις… άδειες καρέκλες. Τι εννοούμε; Ο κόσμος του Ολυμπιακού βιώνει, μαζί με την υπόλοιπη χώρα, τον τρόμο της εξάπλωσης του κορονοϊού. Του απαγορεύτηκε, απολύτως λογικά και αναμενόμενα, η δυνατότητα να δει από κοντά το ματς και θα το δει από την τηλεόραση.

Μπροστά σε αυτή την εξέλιξη, μπροστά σε αυτή την «ασχήμια», όπως διαμορφώνεται εξαιτίας των ραγδαίων εξελίξεων, γύρω από την ασθένεια, ο Ολυμπιακός είναι… επιφορτισμένος με ακόμη μία δουλειά: Να είναι η ομορφιά μας, μέσα σε όλη αυτή την «ασχήμια». Οι ποδοσφαιριστές και ο Μαρτίνς καλούνται να παίξουν με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και μεγαλύτερο πάθος και για τον κόσμο που δεν θα είναι εκεί!

Οι καρδιές των Ολυμπιακών θα χτυπούν στα καθισματάκια του Καραϊσκάκη… Όλη η θετική ενέργεια των ΓΑΥΡΩΝ θα έχει κατεύθυνση το Ναό μας… Οι παίκτες του Θρύλου πρέπει να πάρουν αυτή την ενέργεια και μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση που βιώνουμε, να τη μετατρέψουν σε κάτι θετικό και υπέροχο! Και ο κόσμος θα την εισπράξει και θα την ανταποδώσει, όταν του δοθεί ξανά η ευκαιρία!

Διαβάστε επίσης

Σε χρόνο-ρεκόρ οι εξετάσεις

Σε χρόνο-ρεκόρ οι εξετάσεις

Ο γιατρός του Ολυμπιακού, κ. Θέος «έτρεξε», σε συνεργασία με το Metropolitan, το θέμα των εξετάσεων της ομάδας του Μαρτίνς!