Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

L’ Equipe: «Η UEFA ανακοινώνει…»

L’ Equipe: «Η UEFA ανακοινώνει…»
Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 - 17:37

Αλλάζουν διαρκώς τα δεδομένα, σε ό,τι αφορά τις διοργανώσεις της UEFA! Άπαντες στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχουν πιαστεί, όπως είναι λογικό, στον ύπνο, σχετικά με τον κορονοϊό και σε πολλές περιπτώσεις, οι εξελίξεις τους… προλαβαίνουν. Προκειμένου να γλιτώσουν τα χειρότερα, ωστόσο, οι άνθρωποι της UEFA συνεδριάζουν άμεσα, προκειμένου να καθορίσουν το μέλλον. Τόσο της τρέχουσας σεζόν, όσο και του Euro, το οποίο έρχεται.

Πληροφορίες της γαλλικής εφημερίδας L’ Equipe, λοιπόν, αναφέρουν ότι η Ομοσπονδία προσανατολίζεται στην ακύρωση όλων των υπολοίπων αγώνων σε Champions League και Europa League, αλλά και μετάθεση του Euro, κατά 1 χρόνο! Όπερ σημαίνει ότι η ρεβάνς του Ολυμπιακού στο Μολινό, όπως και όλες οι ρεβάνς, αυτής της φάσης, στις δύο διασυλλογικές διοργανώσεις, είναι στο «αέρα», ενώ πλέον θα συζητάμε για… Euro 2021!

Διαβάστε επίσης

Αναβολή στα πλέι οφ!

Αναβολή στα πλέι οφ!

Αύριο ΔΣ της Superleague για τυπική επικύρωση της απόφασης αναβολής των πλέι οφ. Τυπικό θέμα, παρά την έλλειψη ομοφωνίας αυτή τη στιγμή.

Κανονικά το Ολυμπιακός-Γουλβς!

Κανονικά το Ολυμπιακός-Γουλβς!

Όπως φαίνεται, με εξαίρεση το Ιντερ-Χετάφε και το Σεβίλη-Ρόμα, όλα τα υπόλοιπα αποψινά (12/3) ματς του Europa League, θα διεξαχθούν κανονικά...