Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκιλιέρμε: «Δεν έχουμε βάλει… στοίχημα με Ποντένσε»

Γκιλιέρμε: «Δεν έχουμε βάλει… στοίχημα με Ποντένσε»
Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 - 20:18

Λίγες ώρες πριν τη «μάχη» με τη Γουλβς, ο παικταράς Γκιλιέρμε μίλησε για το ματς, τον κορονοϊό και την… επιστροφή Ποντένσε. Αναλυτικά:

Για όσα συμβαίνουν με τον κορονοϊό και το ματς που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών:
"Είναι αλήθεια πως ανυπομονούσαμε πολύ για αυτόν τον αγώνα. Περιμέναμε μια μεγάλη γιορτή στο γήπεδο. Δυστυχώς τα πράγματα είναι σοβαρά, πρέπει όλοι να προσέξουμε και είμαστε αναγκασμένοι να παίξουμε χωρίς κόσμο. Σε κανένα δεν αρέσει αυτό, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχθούμε. Είναι αλήθεια πως ο 12ος παίκτης είναι πολύ σημαντικός για εμάς και είναι πολύ δυσάρεστο το γεγονός ότι δεν θα τον έχουμε μαζί μας. Περιμέναμε μια ωραία ατμόσφαιρα. Όμως επειδή είναι σοβαρή η κατάσταση και θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, είμαστε υποχρεωμένοι να το ξεπεράσουμε, να παίξουμε χωρίς κόσμο και να προχωρήσουμε παρακάτω".

Για τον Μαρινάκη που "χτυπήθηκε" από τον ιό και τι προφυλάξεις έχουν πάρει οι ίδιοι:
"Το πληροφορηθήκαμε και μας έχει προβληματίσει. Ευχόμαστε να αναρρώσει και να πάνε όλα καλά. Είμαστε όλοι προσεχτικοί μέσα στην ομάδα με τη υγεία και την υγιεινή, παίρνουμε όλα τα μέτρα. Το προσωπικό και ο γιατρός, φροντίζουν για αυτό".

Για το αν είναι μια ευκαιρία να κάνουν ένα δώρο στον κόσμο για τα 95χρόνια ιστορίας:
"Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος της ομάδας αξίζει να του κάνουμε ένα δώρο. Θα κάνουμε τα πάντα για να του το προσφέρουμε. Δεν θα είναι παρόντες στο γήπεδο όμως ξέρουμε πως θα είναι κοντά μας. Ξέρουμε πως θα μας στηρίζουν από εκεί που θα είναι ο καθένας. Θα τους νιώθουμε δίπλα μας και θα κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε ένα υπέροχο δώρο για τα 95 χρόνια του συλλόγου".

Για το γεγονός πως η Γουλβς είναι η τρίτη αγγλική ομάδα που βρίσκει μπροστά του ο Ολυμπιακός και αν υπάρχει αυτοπεποίθηση για πρόκριση;
"Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, πρόκειται για μια πάρα πολύ ποιοτική ομάδα που τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά, τόσο στο αγγλικό πρωτάθλημα όσο και στο Europa League. Εμείς όμως είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Θα παίξουμε απέναντι τους με όλες μας τις δυνάμεις. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά και θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο".

Για την επιστροφή του Ποντένσε και αν έχουν βάλει στοίχημα για το ποιος θα προκριθεί:
"Δεν έχουμε βάλει στοίχημα αλλά η αλήθεια είναι πως έχουμε μιλήσει. Τον περιμένουμε. Αν τελικά παίξει θα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εμάς, να καταφέρουμε να τον αντιμετωπίσουμε. Είναι φυσικά ευπρόσδεκτος, θα τον περιμένουμε με πολύ μεγάλη χαρά, αλλά ελπίζουμε στο παιχνίδι να πάνε όλα καλά και υπέρ μας".

Για την Γουλβς που παίζει με τρεις στην άμυνα:
"Η αλήθεια είναι ότι παίζουν διαφορετικά απ' ότι εμείς έχουμε συνηθίσει. Όμως είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει με τον προπονητή μας για να μας δείξει με ποιους τρόπους μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την άμυνα της Γουλβς αλλά και γενικότερα πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα λάθη που μπορούν να κάνουν στο παιχνίδι τους. Θα είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Δεν έχει σημασία πως θα παίξει ο αντίπαλος αλλά πως θα παρουσιαστούμε εμείς".

Για το γεγονός πως είναι στο όριο καρτών μαζί με τους Μπουχαλάκη και Καμαρά:
"Όντως είμαστε στο όριο αλλά πιστεύω πως παρόλο που υπάρχει η σκέψη δεν θα μας επηρεάσει. Θα μπούμε και θα παίξουμε κανονικά".

Διαβάστε επίσης

Αναβολή στα πλέι οφ!

Αναβολή στα πλέι οφ!

Αύριο ΔΣ της Superleague για τυπική επικύρωση της απόφασης αναβολής των πλέι οφ. Τυπικό θέμα, παρά την έλλειψη ομοφωνίας αυτή τη στιγμή.