Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ…

Έχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ…
Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020 - 12:31

Πολλή από τη δύναμη του Ολυμπιακού προέρχεται από δύο ποδοσφαιριστές της ενδεκάδας του Μαρτίνς. Δίχως καμία διάθεση να μειώσουμε την προσπάθεια και την προσφορά των υπολοίπων, αφού άπαντες βάζουν το λιθαράκι τους, σε κάθε ματς, για να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα, δύο παίκτες τραβάνε… μεγάλο κουπί. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο Κώστας Τσιμίκας.

Και τα δύο ακραία μπακ του Ολυμπιακού παίζουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο στον τρόπο με τον οποίο ο Θρύλος αναπτύσσεται. Με σέντρες από τα πλάγια, με παράλληλες μπαλιές, προς το κέντρο της περιοχής (μικρής και μεγάλης), αλλά και με «μπούκες». Οι δύο άσοι του Ολυμπιακού βοηθούν τα μέγιστα, στο να βρίσκει η ομάδα γκολ.

Με τον Μαρτίνς στον πάγκο τα μπακ έγιναν πιο επιθετικά, ανεβαίνουν πολύ περισσότερο και βοηθούν τόσο στην κατοχή της μπάλα, όσο και στην καλή κυκλοφορία αυτής. Κάτι που φάνηκε περίτρανα και μετά την αποβολή του Σεμέδο, στο ματς με τη Γουλβς. Τσιμίκας και Ομάρ περιορίστηκαν επιθετικά, αφού έπρεπε να φυλούν τα μετόπισθεν. Και ο Ολυμπιακός έχασε σε κατοχή, τελικές, επιθετικότητα εν γένει…

Διαβάστε επίσης

Μοντέστο: «Πάνω από όλα η υγεία»

Μοντέστο: «Πάνω από όλα η υγεία»

Ο επικεφαλής σκάουτινγκ του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ μιλά για τις παράξενες και ιδιαιτέρως σοβαρές ημέρες, τις οποίες βιώνουμε.