Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσπάθεια αποπροσανατολισμού...

Προσπάθεια αποπροσανατολισμού...
Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020 - 16:49

Ως μία προσπάθεια αποπροσανατολισμού της φίλαθλης κοινής γνώμης, από το σκάνδαλο της -επιβεβαιωμένης πλέον- πολυιδιοκτησίας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, μοιάζουν οι τοποθετήσεις της κας. Μαρούπα, στον σταθμό του -υπέρμαχου με κάθε τρόπο- του ΠΑΟΚ, Κυριάκου Βελόπουλου.

Μιλώντας σε αυτό τον σταθμό, λοιπόν, από τον οποίο καθημερινά δίνεται μεγάλη «μάχη» προάσπισης των συμφερόντων του «δικεφάλου του βορρά» (κάτι που κάνει ο ιδιοκτήτης του ακόμη και από… βήμα της Βουλής!) η κα. Μαρούπα άφησε υπόνοιες για τη σχέση Ολυμπιακού και ΑΕΛ. Ωστόσο, δεν είπε τίποτα παραπάνω από αοριστίες και «μπορεί να…».

Σε αντίθεση με την περίπτωση ΠΑΟΚ και Ξάνθης, όπου τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ήταν εκεί και η καταγγελία έγινε παρουσία αυτών των στοιχείων, τώρα το μόνο που ακούστηκε ήταν… αοριστίες και αβεβαιότητα. Αοριστίες από τις οποίες ο λαός του Ολυμπιακού… έχει χορτάσει. Τόσες και τόσες φορές η προπαγάνδα προσπάθησε στο παρελθόν, να πλήξει τον Ολυμπιακό, τον κ. Μαρινάκη κλπ κλπ… Ανεπιτυχώς, γιατί στα δικαστήρια, εκεί όπου τα στοιχεία είναι τα μόνα που μετρούν, ο Ολυμπιακός κατατρόπωνε την προπαγάνδα.

Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ, την Ξάνθη και τη μεταξύ τους εμπλοκή, ο κόσμος δεν αποπροσανατολίζεται τόσο εύκολα και γνωρίζει πολύ καλά το τι συνέβη σε αυτή την υπόθεση -επιβεβαιωμένης και όχι εν μέσω… αοριστιών- πολυιδιοκτησίας, δύο ομάδων της Super League.

Διαβάστε επίσης

Τέλος στις προπονήσεις και με νόμο

Τέλος στις προπονήσεις και με νόμο

Η κυβέρνηση αποφάσισε αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, κάτι που σημαίνει ότι σταματούν οι προπονήσεις, στον Ολυμπιακό και σε όλες τις ομάδες.

Σκληρή επίθεση Κούγια κατά Μαρούπα: «Δεν θα λογοδοτήσει μόνο, αλλά και θα πληρώσει»

Σκληρή επίθεση Κούγια κατά Μαρούπα: «Δεν θα λογοδοτήσει μόνο, αλλά και θα πληρώσει»

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ εξαπέλυσε επίθεση στο μέλος της ΕΕΑ για δήλωσή της, ενώ επίσης τονίζει: «Εάν την έβαλε ο Θωμαΐδης να το πει, ο υπάλληλος του Σαββίδη στο OPEN, να βγει και να το πει δημοσίως».