Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σταθερός στο μοτίβο του

Σταθερός στο μοτίβο του
Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020 - 10:06

Βιώνουμε δύσκολες στιγμές. Κρίσιμες ώρες. Αυτό είναι το μόνο δεδομένο. Ο Ολυμπιακός είναι και εκείνος, όπως όλοι, μέσα στο «μάτι του κυκλώνα», περιμένοντας τις εξελίξεις, ρίχνοντας το βάρος πρωτίστως στη διατήρηση της υγείας και στην προστασία των ανθρώπων του. Παρόλα αυτό, το μέλλον, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα έρθει. Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να προχωρήσει, αναλόγως, βεβαίως, με το σχέδιο που θα καταρτιστεί και για νέα σεζόν.

Δεδομένο είναι ότι όλα θα πάνε πίσω, εάν εντέλει δεν… ακυρωθούν, απλώς, τα πάντα. Πιο πίσω τα πλέι οφ, πιο πίσω το τέλος του πρωταθλήματος και, αν εντέλει αποφασιστεί να πάει πίσω, κατά έναν χρόνο, το Euro, τότε ενδεχομένως… πρωτάθλημα τον Σεπτέμβριο.

Με δεδομένη μία σταθερή κατάσταση, στο μέλλον, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και για αυτό θα αρχίσει να σχεδιάζει άμεσα. Η Διοίκηση του Συλλόγου δεν σταματά να σκέφτεται το μέλλον. Δεν σταματά να σκέφτεται την προστασία, αλλά και την πρόοδο της ομάδας. Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς θα καθίσουν στο τραπέζι και θα συμφωνήσουν να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, τότε άμεσα θα πει σε εφαρμογή και το πλάνο για την ανάπτυξη της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός δεν θα σταματήσει να πηγαίνει μπροστά. Όσο… πίσω και αν πάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά και συνάμα, ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν. Δεν είναι μόνο αυτή, άλλωστε, το ζητούμενο, αλλά και τα προσεχή χρόνια, εν γένει…

Διαβάστε επίσης

Σκέψεις παράτασης της σεζόν

Σκέψεις παράτασης της σεζόν

Πλάνο διεξαγωγής αγώνων των Μάιο και τον Ιούνιου επεξεργάζεται η Super League, εφόσον το επιτρέψει ο συνολικό καλεντάρι.

Ο Ελ Αραμπί «έγραψε» ιστορία!

Ο Ελ Αραμπί «έγραψε» ιστορία!

Με το γκολ που σκόραρε κόντρα στη Γουλβς, ο Μαροκινός φορ «έγραψε» με... χρυσά γράμματα το όνομα του στην ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού, αφού έγινε ο πρώτος με επτά...