Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η νοοτροπία του Περέιρα είναι του 1960

Η νοοτροπία του Περέιρα είναι του 1960
Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020 - 22:42
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μόνο γέλιο, που δεν αξίζουν και σχολιασμού επειδή όλοι τον έχουν μάθει, πρέπει να προκαλούν οι ορισμοί του Περέιρα. Αλλωστε, «παράγοντας» Περέιρα δεν υπάρχει! Όταν πρωτοήρθε ότι ίδιος είχε δηλώσει ότι θα ήταν αποτυχία αν όριζε ξένους διαιτητές, όμως επί θητείας του έγιναν... καθεστώς, μπαίνουν μέχρι και στο VAR. Οσο για τους Ελληνες; «Διαιτητάκια» έγιναν μέχρι και οι διεθνείς!

Μπορεί ο Περέιρα και η κομπανία του, Έλληνες και ξένοι της ΚΕΔ, να βάζουν τον Σιδηρόπουλο σε ματς του Ολυμπιακού, έναν ρέφερι που κάποιοι είχαν... βαφτίσει κορυφαίο και τώρα δεν τον θέλει κανείς, ούτε η ΑΕΚ που συμφωνούσε ότι ήταν κορυφαίος. Όμως, ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής νομίζει ότι κάτι κάνει, δεν καταλαβαίνει ότι εκτίθεται, όχι μόνο στους φιλάθλους αλλά και στην UEFA, με τη νοοτροπία της εποχής του 1960, εκεί γύρισε τη διαιτησία, μαζί με την... κομπανία του. Μπορεί να κάνει τον... καμπόσο, όμως δεν τολμά να βάλει τον αγαπημένο του Κομίνη σε ματς του ΠΑΟΚ.

Υπό εξέταση οι καταγγελίες

Στην FIFA και στην UEFA, άσχετο αυτό με τα προηγούμενα, έχουν γίνει κάποιες καταγγελίες όχι μόνο από τον Ολυμπιακό αλλά και από άλλες ομάδες, όπως και από ενώσεις, όχι μόνο για τη διαιτησία αλλά και για διαιτητές. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλες είναι «υπό εξέταση» και το καλοκαίρι, αναμένεται να υπάρχουν και εξελίξεις. Άλλωστε, αυτές οι καταγγελίες αποτέλεσαν και την αιτία που οι ξένοι αξιωματούχοι, ζήτησαν να δουν συγκεκριμένους αγώνες, για να σχηματίσουν γνώμη για διάφορους διαιτητές, επειδή τους έκαναν εντύπωση και τα λάθη που έγιναν.

Διαβάστε επίσης

Προπόνηση... κατ' οίκον! (photos)

Προπόνηση... κατ' οίκον! (photos)

Μετά από εντολή του Πέδρο Μαρτίνς, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ και γυμνάζονται από εκεί, λόγω κορονοϊού...

Τολμούν να κάνουν έλεγχο που ζητεί ο Κούγιας «για να αποκαλυφθούν όλα»;

Τολμούν να κάνουν έλεγχο που ζητεί ο Κούγιας «για να αποκαλυφθούν όλα»;

«Ποιος ξεπλένει μαύρο χρήμα από κάθε είδους λαθρεμπορία, τι ύψους είναι οι δηλώσεις των ιδιοκτητών, τι επάγγελμα ασκούν, αν έχουν έστω και ένα ακίνητο στο όνομα τους», αναφέρει ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ...