Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι διεθνείς διαιτητές στο... μηδέν

Οι διεθνείς διαιτητές στο... μηδέν
Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 - 22:42
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η έλευση ξένων διαιτητών αποτελεί μεγάλη «ήττα» των διεθνών διαιτητών, άρα πρέπει να φύγουν οι Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου, Κομίνης, Παπαδόπουλος, Τζήλος, Σκουλάς, Διαμαντόπουλος. Όλοι τους βρίσκονται στο... μηδέν, καθώς τους αμφισβητούν όλοι και ο... κατήφορός τους δείχνει ότι η Ελληνική διαιτησία χρειάζεται ανανέωση εκ βάθρων. Όμως, για να δείτε τη νοοτροπία του Περέιρα απόδειξη αποτελεί ότι ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) το προτελευταίο Σαββατοκύριακο τα είχε κάνει μαντάρα σε δυο ματς το τοπικού και ο Πορτογάλος τον έβαλε στο VAR της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ. Μπορεί τα πλέι οφ να μην έγιναν, όμως η επιλογή είναι δείγμα της φιλοσοφίας του Πορτογάλου.

Αν οι Σιδηρόπουλος, Κομίνης και λοιποί διεθνείς ήταν καλοί. δεν χρειαζόταν να έρθουν ξένοι διαιτητές. Αρα, τα κάνουν μαντάρα και δεν τους θέλουν οι ομάδες!

Αν οι διεθνείς διαιτητές ήταν καλοί, θα έκαναν καριέρα και στην Ευρώπη. Όμως, λάθη κάνουν στην Ελλάδα, λάθη και στο εξωτερικό. Μια στο τόσο τους ορίζει η UEFA, επειδή δεν έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους!

Πού υπάρχει ελληνική διαιτησία; Πουθενά! Συνεπώς, δεν υπάρχουν ούτε διεθνείς διαιτητές ούτε Ελληνες διαιτητές! Μήπως, πρέπει να γίνει μια νέα αρχή από το να ορίζονται οι διεθνείς (και οι υπόλοιποι και οι υπόλοιποι!) και όλοι μαζί να αλλοιώνουν αποτελέσματα αγώνων;

Ο Σιδηρόπουλος είναι... περίπτωση

Να βγαίνει ομάδα με διαρροές εναντίον διαιτητή και ο ρέφερι όχι μόνο να μη βάζει κώλυμα αλλά η ΚΕΔ να τον ορίζει κιόλας, ενώ η ομάδα έχει συγκεκριμένα παράπονα από τον διαιτητή και παράλληλα ο ίδιος διαιτητής ευνοεί σκανδαλωδώς άλλη ομάδα. Ο διαιτητής είναι ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) για τον οποίο ο Ολυμπιακός είχε βγάλει θέση μετά το παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό, επειδή ήταν στο VAR, όμως ο Περέιρα τον ξανάβαλε στους «ερυθρόλευκους» στο ματς των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ, άσχετα αν το ματς τελικά δεν έγινε.

Δηλαδή, ο Σιδηρόπουλος είναι... περίπτωση. Να το παίξει ...διαιτητάρα πού; Στον Ολυμπιακό; Λες και μόνο αυτός ξέρει τους κανονισμούς!

Διαβάστε επίσης

Καμαρά, ο... Νο.1 του Μαρτίνς!

Καμαρά, ο... Νο.1 του Μαρτίνς!

Στην «εποχή» του Πορτογάλου τεχνικού στον Ολυμπιακό, ο μέσος από τη Γουινέα είναι ο πρώτος σε συμμετοχές, ξεπερνώντας ακόμα και τον Σα...