Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε κάνει να αναρωτιέσαι…

Σε κάνει να αναρωτιέσαι…
Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 - 13:02

Συζητούσαμε, κάποτε, ένα σίριαλ. Όχι της τηλεόρασης. Της ζωής. Της ποδοσφαιρικής ζωής. Της μεταγραφικής ζωής. Ένα σίριαλ για τη θέση του επιθετικού, στον Ολυμπιακό. Μετά την απόφαση της Διοίκησης του Ολυμπιακού να μη δαπανήσει τα χρήματα που ήθελε η Μπράγκα για να κρατήσει στο λιμάνι τον Αχμέντ Χασάν, έστρεψε το ενδιαφέρον της στην υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ. Λογική κίνηση, ο Σουηδός και δεδομένα καλός παίκτης είναι και το ελληνικό πρωτάθλημα ξέρει. Δεν ήταν… περίεργοι στην ΠΑΕ Ολυμπιακός που σκέφτηκαν να πάνε στη λύση του Μπεργκ. Κάθε άλλο.

Τα πράγματα άλλαξαν, στην πορεία. Η κατάσταση πήρε άλλη τροπή. Ο Μπεργκ το δυσκόλεψε, το «πράσινο» παρελθόν του το δυσκόλεψε, ο Ολυμπιακός, όμως, το έκανε, εντέλει, πιο εύκολο… Αποφάσισε να απεμπλακεί, όταν είδε ότι η κατάσταση δεν παίρνει την επιθυμητή τροπή και ο καιρός περνούσε. Στράφηκε στον Ελ Αραμπί.

Άγνωστος στους πολλούς, ο Ελ Αραμπί, γνωστός στους… γνώστες. Μπόμπερ δεινός, με εξαιρετικά ποσοστά και τρομερές επιδόσεις, ο Μαροκινός έμοιαζε μία καλή λύση, αλλά… δεν έπειθε τον κόσμο, που είχε «ψηθεί» με τον Μπεργκ. Ο Ολυμπιακός, όμως, αποφάσισε. Και έκανε την κίνησή του. Έφερε στο λιμάνι τον κύριο… 24/7 (24 γκολ σύνολο και 7 από αυτά στην Ευρώπη). Το νέο του προσωνύμιο αυτό μαρτυρά… γλαφυρά την ικανότητά του να σκοράρει… κάθε ώρα της ημέρας, κάθε μέρα της εβδομάδας… Υπερβολή; Τα αντίπαλα δίχτυα θα διαφωνήσουν με εκείνους που θα πουν «ναι, υπερβολή…».

Πρέπει να πιστωθεί στη Διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Πέδρο Μαρτίνς. Η ζωή είναι επιλογές. Και αυτές διαμορφώνουν την ίδια τη ζωή… Τα αποτελέσματα της έλευσης του Ελ Αραμπί, γνωστά… Σε κάνει να αναρωτιέσαι… Τι θα γινόταν αν η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσιζε… διαφορετικά;

Διαβάστε επίσης