Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα δείχνουν σέντρα στα τέλη Μαΐου

Όλα δείχνουν σέντρα στα τέλη Μαΐου
Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 - 11:14

Την πρόθεσή της να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα, στα τέλη Μαΐου και να το ολοκληρώσει τον Ιούνιο, δείχνει η Super League. Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή προσανατολίζεται στην επανέναρξη της σεζόν, μπαίνοντας στη διαδικασία των πλέι οφ, στις 21 Μαΐου. Τα πάντα, βέβαια, θα κριθούν από την τροπή, την οποία θα πάρει η ζωή στη χώρα, συνολικά. Αυτό φυσικά έχει να κάνει με την εξάπλωση του κορονοϊού και την εύρεση τρόπου αντιμετώπισής του, έως ότου βρεθεί λύση με κάποιο εμβόλιο.

Εάν όλα πάνε καλά και η κατάσταση το επιτρέψει, λοιπόν, η Super League «βλέπει» έναρξη των πλέι οφ στις 21 Μαΐου και τέλος αυτών στις 21 Ιουνίου. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, τίποτα δεν είναι εύκολο και φυσικά όλα αυτά είναι στη θεωρία. Το πλάνο περιλαμβάνει δύο αγώνες κάθε εβδομάδα, ενώ πρέπει να βρεθούν ημερομηνίες και για τα ματς Κυπέλλου. Θυμίζουμε ότι εκκρεμούν οι ρεβάνς ημιτελικών και ο τελικός, ενώ ο Θρύλος έχει και Ευρώπη…

Διαβάστε επίσης

Επαγγελματισμός, με προσοχή

Επαγγελματισμός, με προσοχή

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού διατηρούν ψηλά το ηθικό τους, γυμνάζονται, αλλά παράλληλα προσέχουν την υγεία τους και των συνανθρώπων τους.