Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το 50% του Χασάν και η ουσιαστική συνεισφορά του (videos)

Το 50% του Χασάν και η ουσιαστική συνεισφορά του (videos)
Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 - 13:19

Αρκετή συζήτηση έγινε τον Ιανουάριο, σχετικά με την επιστροφή (τότε) του Αχμέντ Χασάν, στον Ολυμπιακό. Οι απόψεις διίσταντο και όμως η ΠΑΕ Ολυμπιακός στήριξε την επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος και το καλοκαίρι ήθελε ο Χασάν να παραμείνει στον Θρύλο. Η επιλογή που έγινε τότε, με τον Ελ Αραμπί, βεβαίως, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Ο Μαροκινός είναι ο αρχισκόρερ του Ολυμπιακού και τον οδηγεί προς το 45ο, όμως και ο Χασάν, από τότε που επέστρεψε στον Θρύλο, έχει προλάβει να βάλει το λιθαράκι του. Σημαντικό, γαρ!

Ο Χασάν έχει προλάβει να σημειώσει 4 γκολ, σε 8 ματς, στα οποία έπαιξε, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αφού ο Μαρτίνς δεν τον δήλωσε στην Ευρώπη. Ο Αιγύπτιος σέντερ φορ σκόραρε απέναντι σε Ατρόμητο (1-0, το νικητήριο), Λαμία (3-2, για το Κύπελλο), Πανιώνιο (4-0) και ΠΑΟΚ (ήττα 2-3 στην Τούμπα, για το Κύπελλο). Με δεδομένο ότι όταν παίχτηκε το ματς με τον Ατρόμητο, η κατάσταση στο πρωτάθλημα δεν είχε ξεκαθαρίσει και ο Θρύλος με τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ κοντά, το γκολ του στο Περιστέρι, ήταν… χρυσάφι!

Ας θυμηθούμε τα ματς, στα οποία ο Χασάν έχει κάνει το 50% στο σκοράρισμα, έχοντας 4 γκολ:

Διαβάστε επίσης

Επαγγελματισμός, με προσοχή

Επαγγελματισμός, με προσοχή

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού διατηρούν ψηλά το ηθικό τους, γυμνάζονται, αλλά παράλληλα προσέχουν την υγεία τους και των συνανθρώπων τους.