Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχει τερματίσει το ξεφτιλόμετρο!» (photo)

«Έχει τερματίσει το ξεφτιλόμετρο!» (photo)
Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 - 13:44

Αισχρά ψέματα, γύρω από την κατάσταση της υγείας του ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, είδαν, τις τελευταίες ώρες (από το βράδυ της Παρασκευής, συγκεκριμένα), το φως της δημοσιότητας. Από Μέσο, το οποίο αρκετές φορές στο παρελθόν έχει καταπιαστεί ξανά, με τον κ. Μαρινάκη, σταθερά με τον ίδιο τρόπο… Μόνο που αυτή τη φορά το όριο ξεπεράστηκε, αφού τα fake news δεν είχαν να κάνουν με το… ποδόσφαιρο, ή τις επιχειρήσεις, αλλά με την ανθρώπινη υγεία.

Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, λοιπόν, υιός του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, απάντησε στις κακοήθειες αυτές και τα fake news με ένα άκρως γλαφυρό και επιθετικό postάρισμα στο Instagram, το οποίο ο ίδιος ο ηγέτης του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε και στήριξε, αναρτώντας το επίσης, στον προσωπικό του λογαριασμό.

«Είναι γνωστό ότι το συγκεκριμένο σούργελο έχει τερματίσει το ξεφτιλόμετρο. Συνεπώς, δεν περίμενε κανείς να δείξει ευαισθησία σε θέματα υγείας. FAKE NEWS!!! Περαστικά σε όλους και καλή δύναμη!», έγραψε ο Μιλτιάδης Μαρινάκης και… συνυπόγραψε ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Διαβάστε επίσης