Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γαβαλάς: «Κανένα ψέμα δεν αντέχει στον χρόνο!» (photo)

Γαβαλάς: «Κανένα ψέμα δεν αντέχει στον χρόνο!» (photo)
Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 - 14:05

Ζούμε ημέρες παράξενες. Δύσκολες. Πρωτόγνωρες. Ο καθένας από εμάς είναι υπεύθυνος για να δώσει τη δική του «μάχη», σε ατομικό επίπεδο, για να καταφέρουμε να κρατήσουμε μακριά μας τον «αόρατο εχθρό». Ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού πήρε θέση, μέσω ανάρτησής του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προτρέποντας όλους εμάς να σταθούμε υπεύθυνα, απέναντι στην πανδημία. Να έχουμε επίγνωση των πράξεων μας και να φροντίζουμε τους εαυτούς μας, όχι κατά το δοκούν, αλλά με βάση τις οδηγίες των ειδικών και μόνο.

Παράλληλα, συμπληρώνει με νόημα, αλλά και με αφορμή τα fake news, γύρω από την υγεία του κ. Μαρινάκη, ότι «κανένα ψέμα δεν αντέχει στον χρόνο». Αναλυτικά:

«Είναι βέβαιο πως μπήκαμε σε μία νέα εποχή. Θα δοκιμάσουμε τις αντοχές μας, τα όριά μας. Θα αναλάβουμε ευθύνες. Και θα πρέπει να αποδείξουμε στην πράξη πως είμαστε υπεύθυνοι όχι μόνο για τις πράξεις μας, αλλά και για αυτά που τελικώς δε θα κάνουμε. Εμείς, στον Ολυμπιακό μένουμε στο σπίτι. Ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών. Δεν αφήνουμε στην τύχη τους τα πράγματα, γιατί σε αντίθετη περίπτωση δε γίνονται ορθά.

Παρεμπιπτόντως, κανένα ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο. Για την ακρίβεια, ούτε λίγες ώρες δεν άντεξε...».

Διαβάστε επίσης