Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αφοσίωση του κόουτς

Η αφοσίωση του κόουτς
Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 - 16:41

Δεν σταματάει να τονίζει, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, το πόσο καλά είναι στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Δεν σταματάει να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, για τη χώρα, για τους ανθρώπους της, αλλά και φυσικά για όσα συνάντησε, στον μεγαλύτερο ελληνικό Σύλλογο! Αυτή η αφοσίωση του Πέδρο Μαρτίνς, αυτή η αγάπη του για τον Θρύλο και τον Πειραιά, αυτό το δέσιμο με τον κόσμο και το Καραϊσκάκη, λένε πολλά.

Ο Μαρτίνς δεν είναι ένας προπονητής… φανφάρας. Είναι γενικά, πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος, ήπιος, συγκαταβατικός και με ευγενική διάθεση. Προάγει τα θετικά, όπου υπάρχουν και δεν εστιάζει εύκολα στα αρνητικά, εκτός εάν είναι… φωναχτά αυτά. Εάν… κραυγάζουν. Κάθε λόγος του είναι μελετημένος και προσεγμένος και αυτό οφείλεται και στο ήπιο της ιδιοσυγκρασίας του, η οποία δεν είναι για… πολλά λόγια.

Μιλώντας σε συνεντεύξεις του, όπου έχει δώσει, ο Μαρτίνς δεν παραλείπει πάντα να τονίζει την καλή κατάσταση, στην οποία βρίσκεται εδώ, στον Θρύλο. Δεν σταματάει να το λέει. Στην τελευταία στου συνέντευξη, στη Ρωσία, αποκάλυψε ότι ο ίδιος και ο Σύλλογος βρίσκονται σε συζητήσεις. Το αποτέλεσμα αυτών θα φανεί όταν οι συζητήσεις αυτές καταλήξουν, όμως ο Μαρτίνς στέλνει διαρκώς θετικά μηνύματα και τονίζει συνέχεια πόσο ευτυχισμένος είναι στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Δώσε, «βράχε»! (video)

Δώσε, «βράχε»! (video)

Δυνατό πρόγραμμα και από τον Σισέ, καθώς μένει μακριά από τις προπονήσεις, αλλά γυμνάζεται μόνος...