Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γραμμένος απέδειξε ότι ήταν εκτός κλίματος

Ο Γραμμένος απέδειξε ότι ήταν εκτός κλίματος
Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 - 20:31
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Το διοικείν εστί προβλέπειν», είχε πει ο αρχαίος φιλόσοφος, Αλκιβιάδης, όμως ο Γραμμένος έδειξε ότι είναι εκτός κλίματος. «Πράγματι σε αυτήν την συνδιάσκεψη θα τεθούν όλα τα θέματα. Μένει να δούμε πω θα το διαχειριστεί το ποδόσφαιρο. Δεν θα ληφθούν αύριο κάποιες αποφάσεις. Να επιλέξουμε (σ.σ. προσέξτε το πρώτο πληθυντικό για να γελάσετε περισσότερο) το μη χείρον βέλτιστον», είχε (παρα)προβλέψει για την τηλεδιάσκεψη της UEFA, η οποία έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη (17/03).

Κι όμως, ο πρόεδρος της ΕΠΟ έπεσε στο... κενό, καθώς ελήφθησαν αποφάσεις για μετάθεση του Euro 2021, ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων μέχρι το τέλος Ιουνίου, αλλά και αλλαγή των ημερομηνιών των τελικών του Champions League και του Europa League. Συμπέρασμα ότι ο Γραμμένος απέδειξε ότι ήταν εκτός κλίματος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εκτέθηκε και δεν βγήκε σε καλό τάιμινγκ στο αγαπημένο του κανάλι, στο OPEN. Στο μόνο που δίνει συνεντεύξεις, επειδή νομίζει ότι του βάζουν δύσκολα! Χώρια που διαφημίστηκε ότι είναι ο Έλληνας που θα έπαιρνε μέρος στην τηλεδιάσκεψη της UEFA, όμως όχι μόνο δεν είπε τίποτα επί του θέματος αλλά έκανε και λάθος πρόβλεψη.

Ακόμη, δεν είδαμε κάπου αν κατέθεσε και κάποια πρόταση. Εντάξει, πλάκα κάνουμε, καθώς ούτε αυτό έγινε.

Η συγκεκριμένη ΕΠΟ είναι αποκομμένη από την UEFA. Καθόλου τυχαίο ότι δεν παίρνει μέρος ούτε στις συναντήσεις της με τους αξιωματούχους της κυβέρνησης. Εννέα άτομα, μαζί με τους Τσέφεριν και Κλαρκ ήρθαν από FIFA, UEFA και πήραν μέρος στη συνάντηση με τον Μητσοτάκη, όμως δεν χώρεσε ο Γραμμένος.

Διαβάστε επίσης

Η πολυϊδιοκτησία έκανε ρεκόρ!

Η πολυϊδιοκτησία έκανε ρεκόρ!

Τέσσερις μήνες διασύρονται Ξάνθη και ΠΑΟΚ. Μετά το κλείσιμο της ΕΠΟ μέχρι το τέλος Μαρτίου, είναι δεδομένο ότι το θέμα θα... σέρνεται...

Δώσε, «βράχε»! (video)

Δώσε, «βράχε»! (video)

Δυνατό πρόγραμμα και από τον Σισέ, καθώς μένει μακριά από τις προπονήσεις, αλλά γυμνάζεται μόνος...