Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα κάνει κίνηση για τον Χασάν

Θα κάνει κίνηση για τον Χασάν
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 - 10:29

Σε ό,τι αφορά την επίθεση του Ολυμπιακού, εκείνος ο οποίος έχει κλέψει, αναμφίβολα την παράσταση, είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Αχμέντ Χασάν, ωστόσο, ήρθε τον Ιανουάριο να συμπληρώσει το «9» στον Ολυμπιακό και όπου χρειάστηκε το έκανε. Όχι απλώς καλά. Αλλά με συνέπεια και ουσία. Αρκεί κανείς να θυμηθεί το γκολ του στο Περιστέρι και θα καταλάβει.

Υπήρχαν αρκετοί που είχαν -εύλογους- ενδοιασμούς, για το αν ο Αχμέντ Χασάν θα μπορούσε να πλαισιώσει σωστά τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Αν θα μπορούσε να τον καλύψει, αλλά και να παίξει στο πλάι του, σε ένα 4-4-2. Ο Αιγύπτιος διέλυσε και αυτές τις αμφιβολίες, δείχνοντας ότι μπορεί να προσφέρει και σε αυτή τη συνθήκη.

Συνολικά, ο Ολυμπιακός δείχνει να μένει ικανοποιημένος, από την εικόνα του Χασάν. Ο Αιγύπτιος έχει αγαπήσει τον Ολυμπιακό, τονίζει διαρκώς το πόσο καλά αισθάνεται εδώ και θέλει και ο ίδιος να παραμείνει. Η Διοίκηση του Συλλόγου αναμένεται να συζητήσει με την Μπράγκα, τον ενδεχόμενο απόκτησής του. Η οψιόν αγοράς του έχει, ήδη, πέσει, από τα 4,5 εκατομμύρια, τα οποία αξίωναν οι Πορτογάλοι. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει δικό του τον Χασάν με ένα ποσό της τάξεως των 2 εκατομμυρίων, προσθέτοντας έτσι μία αξιόπιστη λύση, στο «9» του, δίπλα στον «μπόμπερ» Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης