Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέλα» της Νάπολι με τον Τσιμίκα!

«Τρέλα» της Νάπολι με τον Τσιμίκα!
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 - 14:13

Η Νάπολι θέλει τον… Κώστα της. Μετά τον Μανωλά, θέλει και τον Τσιμίκα. Ο Έλληνας άσος του Ολυμπιακού φιγουράρει… καθημερινά, πλέον, στα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, σχετικά με την… επικείμενη (όπως όλοι εκεί την παρουσιάζουν) μεταγραφή του, στο Καμπιονάτο. Τα πράγματα, βέβαια, δεν είναι ακριβώς έτσι, αφού ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά, για να παραχωρήσει τον -εξαιρετικό- ποδοσφαιριστή του. Μέχρι να συμβεί αυτό, όλα όσα λέγονται, ακούγονται, γράφονται, είναι απλώς… σενάρια.

Η Gazzetta Dello Sport, βέβαια, επιμένει καθημερινά να αναδεικνύει τον… πόθο της Νάπολι, για τον «Τσίμι». Διαρκείς αναφορές στο θέμα, παράμετροι, στοιχεία, προβλέψεις και εκτιμήσεις, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με την πασίγνωστη εφημερίδα να τονίζει, διαρκώς την «τρέλα» των Ναπολιτάνων, για να κάνουν δικό τους τον ακραίο μπακ του Θρύλου…

«O Κριστιάνο Τζουντόλι θέλει πάση θυσία τον Κώστα Τσιμίκα», γράφει σήμερα το ρεπορτάζ. «Ο Τσιμίκας όμως δεν αρέσει μόνο στη Νάπολι, αλλά και στην Ίντερ. Γι αυτό θα ωθήσει τον αθλητικό διευθυντή της Νάπολι να επιταχύνει τη συμφωνία. Η προσφορά είναι 15 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ίσως αρκετό για να ικανοποιήσει τον Ολυμπιακό», προσθέτουν οι Ιταλοί. Είπαμε, ωστόσο, τα 15 μοιάζουν να είναι… λίγα. Αν αναλογιστεί κανείς ότι στις αρχές του χρόνου, οι Ιταλοί συζητούσαν για… ψίχουλα, της τάξεως των 7-8 εκατομμυρίων, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο διπλασιασμός της προσφοράς δείχνει, αν μη τι άλλο, έμπρακτο ενδιαφέρον. Ας ανέβουν, λοιπόν, όσο χρειάζεται, για να πάρουν τον παικταρά!

Διαβάστε επίσης