Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόντι: «Δύσκολα με Ολυμπιακό...»

Κόντι: «Δύσκολα με Ολυμπιακό...»
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 - 18:07

Συνέντευξη παραχώρησε ο αρχηγός της Γουλβς, Κόνορ Κόντι και, μεταξύ άλλων, στάθηκε και στο ματς με τον Ολυμπιακό, στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης», για το Europa League...

Με τον παίκτη των Άγγλων να μιλά στο «BBC Radio 5 Live» και να τονίζει, χαρακτηριστικά: «Το καλό είναι, ότι οι άνθρωποι στο κλαμπ ήταν πολύ σαφείς για το τι ήθελαν να κάνουν τις τελευταίες εβδομάδες... Ήμασταν μία από τις τελευταίες ομάδες που έπαιξαν, πριν όλα τα παιχνίδια ανασταλούν. Είχαμε το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών και, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ήταν πολύ δύσκολο. Είναι δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο μπροστά σε άδειες εξέδρες, είναι δύσκολο να βρεις κίνητρο, δίχως την ενέργεια που σου δίνει το πλήθος... Έτσι ήταν πραγματικά δύσκολο για μας αυτό το ματς!

Ως αρχηγός, ποτέ δεν θα αλλάξω αυτό που κάνω. Θα είμαι πάντα εκεί, για να μιλήσω με τους συμπαίκτες μου. Αν θέλουν να με ρωτήσουν ή να μάθουν κάτι, ξέρουν πού θα με βρουν. Αλλά είμαι επίσης εκεί ως μια μικρή γέφυρα αν ο προπονητής ή οι διοικούντες θέλουν να μεταφέρουν κάτι στους παίκτες... Νομίζω, ότι είναι σημαντικό να είμαστε ανοιχτοί, ειλικρινείς... Είμαι εκεί για να περάσω μηνύματα, όπου χρειάζεται».

Διαβάστε επίσης