Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τσούμιτς: «Ανυπομονώ να παίξω στον γίγαντα Ολυμπιακό»

Τσούμιτς: «Ανυπομονώ να παίξω στον γίγαντα Ολυμπιακό»
Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 - 17:58

Πώς και πώς περιμένει ο Νίκολα Τσούμιτς να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Τη βαριά και ένδοξη ερυθρόλευκη και ριγωτή! Και αυτό τόνισε, σε συνέντευξη που παραχώρησε...

Ο Σέρβος άσος, που αγωνίζεται με δανεισμό στη Ραντνίτσκι Νις, είναι «φτιαγμένος» να... αρπάξει την ευκαιρία στο Λιμάνι, όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Sports Zurnal». Με τον 21χρονο εξτρέμ να χαρακτηρίζει «γίγαντα» του ποδοσφαίρου τον Θρύλο!

Μεταξύ άλλων, ο Τσούμιτς υπογράμμισε: «Βρίσκομαι σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και ενδιαφέρονται για εμένα και τα αποτελέσματα της ομάδας (σ.σ. Ραντνίτσκι). Εξάλλου, μιλάω και με κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας... Πραγματικά, δεν μπορώ να περιμένω να έρθει το καλοκαίρι και να πάω στην Ελλάδα!

Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο κλαμπ, ένας πραγματικός γίγαντας, με όλην την έννοια της λέξης! Πέτυχα ένα μέρος των στόχων μου, πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό και θέλω να αποδείξω την αξία μου και να επωφεληθώ της ευκαιρίας! Δεν θέλω να χάσω αυτή την ευκαιρία...

Eίμαι πεπεισμένος πως θα υπάρξουν πολύ καλύτερες και ελκυστικές εμφανίσεις από μένα, αλλά και περισσότερες νίκες και θετικά αποτελέσματα. Είμαι μόλις 21 ετών. Στην Ραντνίτσκι πήρα την ευκαιρία που μου δόθηκε, από τον προηγούμενο και νυν προπονητή μου και έχω μερικούς εξαιρετικούς συμπαίκτες... Είμαστε αποφασισμένοι, όταν το πρωτάθλημα ξεκινήσει, να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Επίσης, έχουμε την φιλοδοξία να φτάσουμε μέχρι και τον τελικό, στο Κύπελλο στη Σερβία».

Διαβάστε επίσης