Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοβάσεβιτς: «Δόξα τω Θεώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι καλά»

Κοβάσεβιτς: «Δόξα τω Θεώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι καλά»
Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020 - 22:39

Συνέντευξη στο «sport.blic.rs» έδωσε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, σχολιάζοντας τη νέα καθημερινότητα, με τον κορονοϊό. Με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, που ζει στην Ελλάδα, να μιλά και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Ντάρκο είναι χαρούμενος, που ο ηγέτης του Θρύλου νίκησε τη «μάχη» με τον ιό!

Αρχικά, ο Σέρβος δήλωσε: «Πειθαρχία και σεβασμός, αυτό είναι το... κλειδί και θα ξεπεράσουμε αυτήν την κατάσταση, που δεν είναι ευχάριστη. Μια μέρα είχε 25 βαθμούς Κελσίου και πολλοί άνθρωποι έτρεχαν στις παραλίες και στις καφετέριες... Το ίδιο απόγευμα, πάρθηκε η απόφαση για απαγόρευση κυκλοφορίας! Νομίζω, πήραν τη σωστή απόφαση στην Ελλάδα».

Για τα επίσης αυστηρά μέτρα στη Σερβία, τόνισε: «Δέχομαι με ικανοποίηση τις αποφάσεις της κυβέρνησης... Δεν είναι απλά μια σοβαρή κατάσταση, μιλάμε για συναγερμό. Καταλαβαίνω, ότι είναι δύσκολα για όλους, αλλά ρωτώ: Πότε ήταν εύκολα για εμάς στη Σερβία; Ας θυμηθούμε τι περάσαμε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 με τον πόλεμο, τις βόμβες... Η ψυχή μου πονάει. Θα νικήσουμε όμως, είμαι σίγουρος! Είμαστε δυνατοί. Χρειαζόμαστε απλά περισσότερη πειθαρχία».

Τέλος, για τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών δήλωσε: «Μίλησα μαζί του, είναι μια χαρά, πολύ καλά. Δόξα τω Θεώ. Είμαι χαρούμενος που το ξεπέρασε, ήταν πολύ καλά νέα».

Διαβάστε επίσης

Καρεμπέ: «Ελλάς!» (photo)

Καρεμπέ: «Ελλάς!» (photo)

Το μήνυμα του Αθλητικού Διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω των social media, για την 25η Μαρτίου...

Οι 10+3 «εξυγιαντικές»... προκλήσεις

Οι 10+3 «εξυγιαντικές»... προκλήσεις

Ένας απολογισμός, με... πρωταγωνιστές τους Κοντονή, Βασιλειάδη, Γραμμένο, Περέιρα και διαιτητές, που δείχνει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έφτασε πιο κάτω και από τον πάτο...