Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μνηστήρας και από την Πρέμιερ Λιγκ για τον Σα…

Μνηστήρας και από την Πρέμιερ Λιγκ για τον Σα…
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 - 10:11

Εξαιρετικές εμφανίσεις κάνει και φέτος, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Ζοζέ Σα. Ο Πορτογάλος, βασικός τερματοφύλακας του Θρύλου, έχει κρατήσει πολλάκις του «μηδέν» πίσω, ενώ με την παρουσία του εμπνέει σιγουριά και ηρεμία στην άμυνα. Στοιχεία τα οποία έχουν προσέξει διάφορες ομάδες του εξωτερικού, οι οποίες τσεκάρουν τον Πορτογάλο.

Ανάμεσα σε αυτές, με… προτεραιότητα, βάσει του αυξημένου ενδιαφέροντος της, βρίσκεται η Μπέτις, από την Ισπανία. Δεν παίζει… μόνη, ωστόσο. Στο κόλπο για τον Σα φέρεται να έχει μπει από την Αγγλία, η Γουέστ Χαμ.

Οι αναφορές στο Νησία για το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ, για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, πληθαίνουν. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται… έτσι απλά, να τον παραχωρήσει.

Ο Ζόρζε Μέντες μπορεί να… σπρώξει μία τέτοια υπόθεση, αφού είναι εκείνος που εκπροσωπεί τον παίκτη, όμως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά, για να παραχωρήσει τον Σα. Προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι να κρατήσει τον βασικό του τερματοφύλακα, σε αυτή τη φάση, οπότε οι Πειραιώτες δεν… καίγονται να τον δώσουν.

Διαβάστε επίσης