Ντουντούκα
Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αλέν: «Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι αστείο αυτό με τον ιό»

Αλέν: «Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι αστείο αυτό με τον ιό»
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 - 23:04

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, με τον κορονοϊό, μίλησε ο Μπόμπι Αλέν, σε γαλλική ιστοσελίδα. Ο Γάλλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε στην «madeinfoot» και τόνισε, αρχικά:

«Πνευματικά είναι κάτι δύσκολο. Δεν είναι τόσο εύκολο. Η οικογένειά μου και η σύντροφός μου είναι στην Γαλλία. Σε μία τέτοια περίοδο, θέλεις να είσαι κοντά σε όσους αγαπάς... Πάντα αναρωτιέσαι εάν είναι καλά. Κάνεις πολλές ερωτήσεις στο μυαλό σου. Ελπίζω, όλα αυτά να τελειώσουν σύντομα και να αρχίσουμε να παίζουμε πάλι. Έχω την ελπίδα αυτή.

Για εμάς τους γκολκίπερ είναι πιο δύσκολο, γιατί χρειαζόμαστε μπάλα και πρέπει να κάνουμε ασκήσεις με εξόδους και βουτιές... Δεν μπορώ να το κάνω αυτό σε αυτήν την φάση. Για τους άλλους παίκτες, με τον απαιτούμενο εξοπλισμό και ένα χαλάκι, είναι πιο απλό και εύκολο. Θα ήθελα να μπορώ να δουλέψω στις εξόδους μου και στο πως πέφτω, αλλά δεν γίνεται αυτό. Προσπαθώ να ασκούμαι πάντως και υπάρχει πρόγραμμα για εμάς...

Πως περνάω το χρόνο μου; Υπάρχει το Netflix και το Playstation. Νομίζω, πως για όλους μας είναι το ίδιο (σ.σ. γέλια). Επίσης, προσπαθώ να διαβάζω αρκετά».

Και συμπλήρωσε, στη συνέχεια: «Ήταν κάτι υποχρεωτικό και σωστό. Αυτό που με εκπλήσσει είναι, πως κάποιοι θέλουν να σταματήσουν πρόωρα τα πρωταθλήματα. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να τελειώσει αυτή η κατάσταση με τον ιό. Προφανώς και όλοι θέλουμε. Αποφεύγω επαφές και προσέχω. Έχει ειπωθεί κάτι για περιορισμό στο σπίτι για έναν μήνα, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως θα είναι μόνο για τόσο...

Δεν μου άρεσε αυτό που είδα στην Γαλλία με ορισμένες συμπεριφορές ανθρώπων που δεν καταλάβαιναν και θεωρούσαν ότι ήταν αστείο όλο αυτό. Και στην Ελλάδα ορισμένοι πήγαν σε παραλίες και μετά, σωστά, η Κυβέρνηση πήρε πιο αυστηρά μέτρα. Πρέπει όλοι να κάνουμε τα σωστά βήματα και να προσαρμοστούμε».

Διαβάστε επίσης