Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Του πάει το γαλλικό… μοντέλο

Του πάει το γαλλικό… μοντέλο
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 - 11:19

Η παρουσία του Κριστιάν Καρεμπέ και του Φρανσουά Μοδέστο, στον Ολυμπιακό, έχει φέρει ορισμένα εξαιρετικά αποτελέσματα, σε ό,τι αφορά τη στελέχωση του ρόστερ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εξαιρετική συνεργασία με τους δύο προαναφερθέντες, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στην εμπιστοσύνη, την οποία έχει δείξει σε ποδοσφαιριστές που οι δυο τους «έσπρωξαν» προς το λιμάνι.

Περιπτώσεις όπως ο Σισέ, ο Καμαρά, ο Μπα, ακόμη και οι Γάλλοι Βαλμπουενά, Αλέν, ακόμη και ο… Ελ Αραμπί (Γάλλος δεν είναι, αλλά… «Γάλλος») φανερώνουν ότι το μοτίβο αυτό, από πλευράς Ολυμπιακού, μοιάζει επιτυχημένο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανακαλύψει ποδοσφαιριστές, από τους οποίους παίρνουν πράγματα στο τώρα, αλλά και στο… μετά. Με διάφορα μεταγραφικά σενάρια να αναπτύσσονται από… τώρα. Από νωρίς.

Ο Ολυμπιακός έχει βρει καλή άκρη στην αγορά της Γαλλίας, όπου ανακαλύπτει ταλέντα σε μικρή ηλικία, τα οποία δουλεύει και αναπτύσσει. Για την ομάδα του τώρα, αλλά και για έσοδα στο μέλλον. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε και άλλες τέτοιες περιπτώσεις, καθώς ο Ολυμπιακός το… ψάχνει.

Διαβάστε επίσης