Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος τσεκάρει τον Κουγιατέ (videos)

Ο Θρύλος τσεκάρει τον Κουγιατέ (videos)
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 - 10:06

Ένα νέο όνομα μπαίνει στη ζωή μας. Ένα όνομα το οποίο όπως όλα δείχνουν, θα μας απασχολήσει στο μέλλον. Το όνομα του Μπουμπακάρ Κουγιατέ ή «Κίκι». Ο θηριώδης, νεαρός σέντερ μπακ της Τρουά, έχει μπει, σύμφωνα με τον Κόκκκινο Πρωταθλητή (με το θέμα ασχολήθηκε και το France Football), στο μάτι του Φρανσουά Μοδέστο και ο Ολυμπιακός αναμένεται να ασχοληθεί μαζί του.

Ο 23χρονος αμυντικός παίζει στο κέντρο της άμυνας, αλλά και ως αμυντικός χαφ. Είναι ψηλός (1,93 μ.) και παρόλα αυτά έχει τεχνική κατάρτιση, αλλά και έφεση στο σκοράρισμα. Είναι εξελίξιμος, έχει ήδη παραστάσεις από την Ευρώπη, αφού πριν την Τρουά και τη Ligue 2 είχε φορές και τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αγωνιζόμενος στη δεύτερη ομάδα της.

Όλα δείχνουν ότι ο παίκτης αρέσει στο λιμάνι, ενώ είναι γεγονός ότι… του πάει του Ολυμπιακού η Γαλλία, η οποία του δίνει τη δυνατότητα να «βγάζει» παίκτες. Δείτε Σισέ, Μπα, Καμαρά… Υπάρχει και ο Φοντέ Καμαρά, που παίζει δανεικός επίσης στη Γαλλία. Οι σχέσεις του Ολυμπιακού με την αγορά διαρκώς βελτιώνονται και όσο αυτό συμβαίνει, τόσο θα βγαίνουν «λαβράκια» τα οποία θα έρχονται προς τα μέρη μας. Ο Μπουμπακάρ είναι ένας ταλαντούχος παίκτης με πολλά προσόντα και δεν αποκλείεται, όταν η πανδημία υποχωρήσει και σιγά-σιγά το ποδόσφαιρο επιστρέψει σε μια κανονικότητα, ο Ολυμπιακός να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει.

Δείτε δύο γκολ του νεαρού Κουγιατέ:

Διαβάστε επίσης