Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σημαντική η διατήρηση του «κορμού»

Σημαντική η διατήρηση του «κορμού»
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 - 10:47

Ο Ολυμπιακός δεν σταματά ποτέ να «ψάχνεται». Αυτό είναι ένα δεδομένο, το οποίο η εμπειρία της Διοίκησης του Συλλόγου έχει δημιουργήσει. Όλο τον χρόνο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τσεκάρουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ανά την Ευρώπη, οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν ενδιαφέρουσες και να τονώσουν, εντέλει, την υπάρχουσα ποιότητα, στο ρόστερ. Φέτος τα πράγματα αναμένεται να είναι πολύ διαφορετικά, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, αλλά ενδεχομένως και σε σχέση με τις επόμενες. Η πανδημία του κορονοϊού αλλάζει τη ζωή, όπως την ξέραμε, ενώ μαζί της, φυσικά, αλλάζει και το ποδόσφαιρο.

Μπαίνοντας σε αυτή την επόμενη ημέρα, ο Ολυμπιακός μπορεί να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος από ότι τώρα. Με προσοχή και σύνεση, να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, αποκτώντας παίκτες ουσίας. Εκείνοι που είναι να πάρουν μεταγραφή, θα το κάνουν μόνο με το κατάλληλο αντίτιμο, έτσι κι αλλιώς. Και ο Ολυμπιακός είναι σημαντικό να κρατήσει τον «κορμό» του. Τα αποτελέσματα τα είδαμε και φέτος. Ο Ολυμπιακός τόνωσε ποιοτικά το περσινό ρόστερ, χωρίς να προβεί σε πολύ μεγάλες αλλαγές και τα αποτελέσματα ήταν ορατά, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Όλα θα εξαρτηθούν και από την έκβαση της υπόθεσης ανανέωσης του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς. Από εκεί θα αρχίσουν όλα και θα πάρουν τον δρόμο τους. Ο Ολυμπιακός έχει, πλέον, τη γνώση και την εμπειρία (όμοιά της δεν έχει καμία ομάδα στην Ελλάδα) για να γίνεται ολοένα και καλύτερος.

Διαβάστε επίσης

«Γκέο» για Τσιμίκα και Ίντερ…

«Γκέο» για Τσιμίκα και Ίντερ…

Συνέντευξη σε ιταλικό Μέσο παραχώρησε πρόσφατα ο παλαιός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού και μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.