Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιμένουν οι Γάλλοι για Μαρινάκη και Τρουά

Επιμένουν οι Γάλλοι για Μαρινάκη και Τρουά
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 - 15:03

Ο Ολυμπιακός τόνισε κατηγορηματικά, πριν από λίγες ημέρες, ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα επικείμενης αγοράς της Τρουά, από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο το France Football επιμένει να επαναφέρει το θέμα.

«Τα τελευταία χρόνια η Τρουά έχει δεχτεί κρούσεις από επενδυτές με έδρα την Ασία και αλλού. “Οι προσφορές ήταν η μια πιο γελοία από την άλλη” τονίζει από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ο Ντανιέλ Μαζονί. Ο πρόεδρος της Τρουά από το 2009 προσθέτει: “Στη σημερινή πραγματικότητα του συλλόγου δεν περιλαμβάνεται σε καμία περίπτωση η πώληση”. Από την άλλη, ο Μαζονί δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία να βρει έναν ισχυρό συνέταιρο που “θα έκανε τον σύλλογο να αναπτυχθεί”. Κάπου εκεί προκύπτει το ερώτημα σχετικά με το αντικείμενο της συνάντησής του στο Λονδίνο στις αρχές Μαρτίου με τον Έλληνα πολυεκατομμυριούχο Ευάγγελο Μαρινάκη, ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ», αναφέρει μεταξύ άλλων το αφιέρωμα στο θέμα του γαλλικού Μέσου.

Η θέση του Ολυμπιακού δεν έχει αλλάξει, σε σχέση με λίγες ημέρες πριν, πάντως…

Διαβάστε επίσης

«Γκέο» για Τσιμίκα και Ίντερ…

«Γκέο» για Τσιμίκα και Ίντερ…

Συνέντευξη σε ιταλικό Μέσο παραχώρησε πρόσφατα ο παλαιός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού και μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.