Ντουντούκα
Η μπάλα επιστρέφει. Όχι και η... εξυγίανση, ας ελπίσουμε.
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τι είναι αυτό που τραβάει την Ευρώπη πάνω του...; (videos)

Τι είναι αυτό που τραβάει την Ευρώπη πάνω του...; (videos)
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 - 17:05

Το Νο1 στοιχείο, ίσως, το οποίο έχει κάνει το Καμπιονάτο και την… Ευρώπη, εν γένει, να παρακολουθεί στενά (σε κάποιες περιπτώσεις να έχει και το… κασέρι έτοιμο) τον Κώστα Τσιμίκα, είναι η τρομερή βελτίωση, την οποία ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ έχει επιδείξει, εδώ και έναν χρόνο περίπου. Από αναπληρωματικός του Κούτρη (είχε και αρκετές συμμετοχές ως βασικός) πέρυσι, ο «Τσίμι» προσπέρασε στη στροφή τον συμπαίκτη του και συμπατριώτη του και έγινε… Νο1 του Θρύλου στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και Νο1 καυτό μεταγραφικό όνομα για τον Ολυμπιακό, στην Ευρώπη!

Ο Τσίμι είναι ένας επιθετικός μπακ, με τρομερές αρετές μπροστά, αλλά και με απίστευτη προσήλωση στην άμυνα. Δεν παραμελεί ποτέ τα αμυντικά το καθήκοντα, έχει το κεφάλι του συγκεντρωμένο στην αποστολή του και, όταν χάνεται η μπάλα, δεν… κολλάει. Τρέχει να μαρκάρει! Μεγάλη είναι η βελτίωση που έχει επιδείξει επιθετικά. Πέρυσι, τέτοια εποχή, λέγαμε ότι ο Κοούτρης είναι πιο επιθετικός μπακ, αλλά ο Τσιμίκας πιο καλός τακτικά. Ο «Τσίμι» βελτιώθηκε κατακόρυφα και στο επιθετικό κομμάτι. Μπούκες, κούρσες, σουτ, σέντρες, παράλληλες μπαλιές, ακόμη και κινήσεις προς τον άξονα και σουτ με το δεξί (πχ. στην Άρσεναλ) είδαμε φέτος από εκείνον!

Είναι να απορεί κανείς, γιατί είναι το Νο1 όνομα που παίζει για πώληση, από τον Ολυμπιακό, αυτή τη στιγμή; Όχι… Τα παρακάτω βίντεο το αποσαφηνίζουν ακόμη πιο πολύ…

Διαβάστε επίσης