Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κωμωδία: Αν αποφασίσει η... εξυγίανση

Κωμωδία: Αν αποφασίσει η... εξυγίανση
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 - 16:39

Το… μπαλάκι στις ομοσπονδίες των χωρών πέταξε ο αντιπρόεδρος της UEFA, Μισέλ Ούβα, ο οποίος με δηλώσεις του στην Ισπανία εξήγησε ότι «κάθε Ομοσπονδία, από τις 55 που είναι μέλη της UEFA, έχει την ελευθερία να αποφασίσει με ποιον τρόπο θα κριθεί το πρωτάθλημα σε συνεννόηση με την κάθε Λίγκα».

Το… πρόβλημα είναι ότι, αν εδώ αποφασίσει η… εξυγίανση, όχι απλώς… θα μπει παύλα, δίπλα στον πρωταθλητή της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, αλλά ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα εμφανιστεί ως δια μαγείας μέχρι και… δεύτερος στη βαθμολογία. Εντάξει πλάκα κάνουμε, απλά έχουμε μάθει να τα περιμένουμε… όλα, από την «εξυγίανση».

Παράλληλα, ο Ούβα τόνισε ότι η UEFA περιμένει να ενημερωθεί μέχρι τον Ιούλιο, για τις ομάδες που θα παίζουν στην Ευρώπη τη νέα σεζόν… «Η UEFA θα ζητήσει τον Ιούλιο τη λίστα με τις ομάδες που έχουν προκριθεί για τις διασυλλογικές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Είτε τελικά ολοκληρώθηκε η σεζόν στα πρωταθλήματα είτε όχι, η UEFA θα πρέπει να γνωρίζει τις ομάδες των επόμενων διοργανώσεων για να καταρτίσει το πλάνο της», εξήγησε.

Διαβάστε επίσης