Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός σε καλά χέρια

Ο Ολυμπιακός σε καλά χέρια
Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020 - 16:56

Παγκόσμια είναι η κρίση που βιώνουμε. Παγκόσμια. Ούτε καν πανευρωπαϊκή, πόσο μάλλον πανελλήνια. Όλη η Υφήλιος επηρεάζεται από την πανδημία του κορονοϊού, η οποία στερεί από την ανθρωπότητα ζωές… Τα πάντα έχουν πάει πίσω. Ο αθλητισμός έχει μπει σε δεύτερη μοίρα και ο άνθρωπος προσπαθεί να βγει από αυτό το μαύρο τούνελ της πανδημίας, στο οποίο έχει μπει. Η ανησυχία για το αύριο είναι έκδηλη. Σε όλους τους τομείς. Υγεία, εργασία. Ακόμη και στον αθλητισμό, φυσικά. Ο Ολυμπιακός είναι, μαζί με όλους τους συλλόγους, σε ολόκληρο τον κόσμο, σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, στην οποία έχει φέρει την ανθρωπότητα ο κορονοϊός…

Αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο μαύρα… Ο Ολυμπιακός πατά πάνω σε στέρεες βάσεις. Και οι φίλοι της ομάδας γνωρίζουν καλά, ότι ο αγαπημένος τους Θρύλος, θα βγει νικητής και από αυτή τη δοκιμασία. Η επόμενη ημέρα θα είναι σίγουρα πιο δύσκολη, θα είναι πιο περίπλοκη, θα είναι… πρωτόγνωρη. Αλλά σιγά-σιγά θα ομαλοποιηθεί. Γιατί ο Ολυμπιακός πατά πάνω σε στέρεες βάσεις.

Ο άνθρωπος στο τιμόνι ξέρει πως να κουμαντάρει την ομάδα. Δεν την άφησε ποτέ να πέσει σε δυσκολία. Έβγαινε πάντοτε μπροστά. Όπως βγήκε και το 2010. Και όχι μόνο για την ΠΑΕ, αλλά και για τον Ερασιτέχνη. Ο Ολυμπιακός, στα σίγουρα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη, θα συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και να ανθίζει, όπως πάντα. Ακόμη και αν τίποτα δεν θα είναι ακριβώς το ίδιο. Ακόμη και αν το ποδόσφαιρο αλλάξει λιγάκι, σε σχέση με το πως το ξέραμε, μέχρι να βρει, ξανά, τον ακριβή δρόμο του και να συνεχίσει να βαδίζει προς την πρόοδο.

Ο Ολυμπιακός είναι σε καλά χέρια. Οι φίλοι της ομάδας ξέρουν καλά ότι δεν έχουν λόγο να ανησυχούν, για αυτό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όποτε χρειάστηκε να κάνει το κάτι παραπάνω, για τον Ολυμπιακό, το έκανε δίχως… πολλά-πολλά. Δίχως… φανφάρες. Δίχως να υπολογίσει προσωπικό κόστος. Οικονομικό και ανθρώπινο. Βγήκε μπροστά. Το ίδιο θα κάνει και τώρα, προκειμένου να βγάλει τον Ολυμπιακό δυνατό, από αυτή τη δυσκολία. Προκειμένου να συνεχίσει να τον οδηγεί μπροστά. Να τον οδηγεί προς τα επάνω. Να συνεχίσει να τον οδηγεί στην κορυφή, που του ανήκει… Ο Ολυμπιακός είναι σε καλά χέρια.

Διαβάστε επίσης

Σα: «Θα δούμε τι θα συμβεί...»

Σα: «Θα δούμε τι θα συμβεί...»

Θέση για τα μεταγραφικά σενάρια, γύρω από το όνομά του, πήρε ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του σε πορτογαλικό Μέσο...