Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιστοποιητικό... εξυγίανσης η επιλογή για το VAR!

Πιστοποιητικό... εξυγίανσης η επιλογή για το VAR!
Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020 - 23:54
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Με τον ειδικό πίνακα του VAR, τον οποίο έφτιαξε η ΚΕΔ, δεν αποδεικνύονται μόνο τα δυο μέτρα και δυο σταθμά σε ρέφερι που οι ίδιοι επέλεξαν, φαίνεται και ότι έδωσαν... πιστοποιητικό «εξυγίανσης» στους διαιτητές. Επίσης, καταρρίπτεται και ο μύθος «άλλο Μάριν, άλλο Περέιρα», αφού ο Ισπανός συμφωνούσε σε όλα με τον Πορτογάλο. Τότε τι θα αλλάξει αν αναλάβει αντί του Πορτογάλου όπως θέλει η προπαγάνδα; Όλα αυτά είναι μια επιβεβαίωση ότι καλά κάνουν και τους... φεύγουν όλους μαζί.

Γιατί γράφουμε ότι έδωσαν πιστοποιητικό «εξυγίανσης» στους διαιτητές και στους βοηθούς που πιστοποίησαν στο VAR; Επειδή οι ρέφερι ορίζονταν σχεδόν κάθε Κυριακή, ενώ οι βοηθοί έχουν διπλάσιους ορισμούς από τους υπόλοιπους συναδέλφους τους. Δηλαδή, οι αδικίες έβγαζαν μάτια. Χώρια που όσοι δεν είχαν πιστοποιητικό VAR έχουν και το άγχος ότι θα τους καρατομήσουν από τους πίνακες.

Κανείς δεν εξήγησε γιατί πιστοποιήθηκαν οι 16 από τους 26 ρέφερι και οι 25 από τους 50 βοηθούς και όχι όλοι. Ειδικά στους ρέφερι είναι όσοι προκάλεσαν αλλά και με τους βοηθούν δεν πήγαν πίσω.

Ποιός ο λόγος να αντιμετωπίζουν τους ρέφερι με δυο μέτρα και δυο σταθμά; Μήπως για να είναι καλά παιδιά και να πονάνε τα μάτια μας κάθε αγωνιστική με τις... εξυγιαντικές παπάτζες;

Μας είπαν μέχρι και ότι κόλησε το VAR στη Λαμία, όλως τυχαίως σε γκολ του ΠΑΟΚ, όπου υπήρχε οφσάιντ. Μετά από 3-4 ώρες, για να μη συνεχιστούν οι λιποθυμίες από τα γέλια, έβγαλαν και ανακοίνωση για να καλύψουν τον Σιδηρόπουλο, ότι τάχα δεν κόλλησε το VAR, όμως δεν έδωσαν τους διαλόγους με τον Σέζο για να επιβεβαιωθούν τα γραφόμενά τους.

Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΟ έχει ημερομηνία λήξης

Η ΕΠΟ έχει ημερομηνία λήξης

Εκλογές των Ιούλιο συμφωνήθηκαν στη συνάντηση των Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη, Αλαφούζου, άρα οι εξελίξεις δεν επηρεάζουν...