Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σουλούκου: «Στόχος να τελειώσουν τα πρωταθλήματα»

Σουλούκου: «Στόχος να τελειώσουν τα πρωταθλήματα»
Σάββατο, 4 Απριλίου 2020 - 14:11

Η ποδοσφαιρική επικαιρότητα των ημερών περιστρέφεται γύρω από το μέλλον των διοργανώσεων, σε εθνικό και υπερεθνικό επίπεδο. Μιλώντας στο MEGA, η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού, κα. Λίνα Σουλούκου, επεσήμανε ότι στόχος των ομάδων πρέπει να είναι το να παραμείνουν ενωμένες και αλληλέγγυες, ενώ για την UEFA εξήγησε ότι «στόχος της είναι να ολοκληρωθούν κανονικά τα πρωταθλήματα και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Ο κορονοϊός είναι μια κρίση. Η UEFA έκανε γρήγορες ενέργειες, γιατί ήταν απόλυτη προτεραιότητα η υγεία, φιλάθλων, παικτών και όσων εργάζονται στον αθλητισμό. Ήταν αυτονόητο, να επανεξεταστεί το ζήτημα των διοργανώσεων», σημείωσε.

«Αντιλαμβάνομαι τη στάση και τις προτάσεις κάποιων ομάδων, αλλά ζητούμενο είναι να είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι. Σε περίπτωση πρόωρου τερματισμού του πρωταθλήματος, η UEFA, θα εξετάσει το ενδεχόμενο συμμετοχής των ομάδων που διεκόπη το πρωταθλήμά τους στις διοργανώσεις της», πρόσθεσε.

Δεν παρέλειψε, δε, να τονίσει ότι «στην Ελλάδα υπάρχει ένα αβαντάζ ότι ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Διαβάστε επίσης