Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σισέ: «Μου λείπει ο κόσμος του Ολυμπιακού» (video)

Σισέ: «Μου λείπει ο κόσμος του Ολυμπιακού» (video)
Σάββατο, 4 Απριλίου 2020 - 21:38

Το μήνυμα του για το σοβαρό θέμα των ημερών, τον κορονοϊό, έστειλε, μέσω των social media, ο Παπέ Αμπού Σισέ!

Ο Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού τόνισε, μέσα από το παρακάτω βίντεο:

«Γεια σε όλους και όλες! Όπως γνωρίζετε, όλοι αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα δύσκολη και περίπλοκη περίσταση και, σε όλο τον κόσμο, όλοι ρωτούν ένα πράγμα: 'θα τα καταφέρουμε;' Πιστεύω πως ναι, θα τα καταφέρουμε και νομίζω, πως κι εσείς το πιστεύετε. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί από κάθε εμπόδιο, μαζί είμαστε πιο δυνατοί από την ασθένεια αυτή.

Σκέφτομαι, λοιπόν, ότι η μόνη λύση είναι να ακολουθούμε τις οδηγίες που δίνουν οι ειδικοί και οι γιατροί. Σχεδόν σε όλο τον κόσμο οι νοσοκόμοι καταβάλουν κάθε προσπάθεια για τη δική μας προστασία. Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους άνδρες και γυναίκες που (από το πρωί μέχρι το βράδυ) βρίσκουν τη δύναμη να μας προστατεύσουν από την ασθένεια.

Μαζί θα τα καταφέρουμε. Το πιστεύω και είμαι βέβαιος ότι το πιστεύετε και εσείς... Επίσης, με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να πω ότι μου λείπει το ποδόσφαιρο, οι φίλαθλοι και το γήπεδό μας 'Γ. Καραϊσκάκης', οι οπαδοί του Ολυμπιακού, η οικογένειά μου. Όμως, έτσι είναι τα πράγματα. Υγεία πρώτα από όλα! Εάν συνεχίσουμε να δίνουμε αυτή τη μάχη μαζί, θα τα καταφέρουμε και σύντομα θα τα ξαναπούμε στον αγωνιστικό χώρο.

Σε κάθε περίπτωση, προστατεύουμε τον εαυτό μας και μένουμε σπίτι. Ο Θεός είναι μεγάλος, όλα θα πάνε καλά».

Δείτε την ανάρτηση του!

Διαβάστε επίσης