Ντουντούκα
Κυνηγάμε όλους τους στόχους μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οι Μαροκινοί για πρωταθλητή Ολυμπιακό και Ελ Αραμπί...

Οι Μαροκινοί για πρωταθλητή Ολυμπιακό και Ελ Αραμπί...
Κυριακή, 5 Απριλίου 2020 - 23:03

«Αγκαλιά» με το πρώτο του πρωτάθλημα στην Ευρώπη είναι ο στράικερ του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Και, μάλιστα, έχει συμβάλει τα μέγιστα σε αυτό! Μην ξεχνάμε, ότι είναι ο πρώτος σκόρερ του Θρύλου στην Super League 1, αλλά και σε όλες τις διοργανώσεις γενικότερα. Κάτι, που δεν περνά απαρατήρητο από τα μαροκινά ΜΜΕ...

Μάλιστα, μετά τα όσα έγιναν στο Βέλγιο τώρα, με τον κορονοϊό, οι Μαροκινοί έκαναν ξανά αναφορά στον φορ των Πειραιωτών!

Η almountakhab, λοιπόν, στον τίτλο του δημοσιεύματος της υπογράμμισε: «Μετά το Βέλγιο, γίνεται πρωταθλητής και ο Ελ Αραμπί;».

Ενώ στην συνέχεια, έγραψε: «Aν στην Ελλάδα πάρουν την τολμηρή απόφαση να διακόψουν το πρωτάθλημα και να στεφθεί, σύμφωνα με την παρούσα βαθμολογία o πρωταθλητής, τότε ο Μαροκινός Ελ Αραμπί θα είναι στην κορυφή, αλλά και ο πρώτος σκόρερ και ήρωας του πρωταθλήματος!

O Ελ Αραμπί αφήνει έτσι πίσω του, στην δεύτερη θέση, τον Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Ενώ στην τέταρτη θέση θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός των Μαροκινών Ανουάρ και Αγιούμπ».

Διαβάστε επίσης

Σενάρια για Σουρλή και Βίλεμ...

Σενάρια για Σουρλή και Βίλεμ...

Η ολλανδική ομάδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του νεαρού άσου του Ολυμπιακού. Ενδιαφέρον και από Πορτογαλία...