Ντουντούκα
Η μπάλα επιστρέφει. Όχι και η... εξυγίανση, ας ελπίσουμε.
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πολύ πάνω από τα στενά όρια της Super League…

Πολύ πάνω από τα στενά όρια της Super League…
Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020 - 11:47

Η δυναμική του Ολυμπιακού στην Ελλάδα δεν είναι δυνατόν να επιδεχθεί οποιασδήποτε αμφισβήτησης! Ο Θρύλος των 44 (σύντομα 45) πρωταθλημάτων, των ευρωπαϊκών διακρίσεων, της σημαντικής υπόστασης στο μεταγραφικό παζάρι, «παίζει μπάλα», εδώ και χρόνια, σε… άλλο επίπεδο. Ειδικά το τελευταίο διάστημα, όμως, εδώ και περίπου 1,5-2 χρόνια, ο Θρύλος έχει εκτοξεύσει την εξέλιξή του και… δεν πιάνεται.

Η Διοίκηση της ομάδας έχει δουλέψει μεθοδικά σε ΟΛΟΥΣ τους καίριους τομείς. Αγωνιστικά, έχει χτίσει μία ομάδα στιβαρή, ποιοτική, ανώτερου επιπέδου, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, στη Super League. Μία ομάδα, η οποία κοντράρει στα ίσια αντιπάλους από την Αγγλία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γερμανία… Μία ομάδα, η οποία μπαίνει κάθε χρόνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όχι απλώς για τη… συμμετοχή, αλλά για να διακριθεί. Να πάρει νίκες, προκρίσεις… Και το κάνει!

Η Διοίκηση της ομάδας έχει δουλέψει μεθοδικά σε ΟΛΟΥΣ τους καίριους τομείς. Στον οικονομικό τομέα. Ο Ολυμπιακός είναι αυτάρκης και δεν χρειάζεται να περιμένει τον ηγέτη του να βάλει το χέρι στην τσέπη, για να κάνει μία μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός έχει σοβαρή οικονομική υπόσταση, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στην παρουσία του στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Ολυμπιακός «παίζει» μπάλα στα μεγάλα σαλόνια, έχοντας κερδίσει θέση σε αυτά, με την ποδοσφαιρική και μεταγραφική του παρουσία. Και στο «πάρε» και στο «δώσε». Ο Θρύλος έχει δουλέψει πολύ για το όνομά του, στις αγορές και το έχει πετύχει!

Η Διοίκηση της ομάδας έχει δουλέψει μεθοδικά σε ΟΛΟΥΣ τους καίριους τομείς. Στην κοινωνική προσφορά. Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο αγαπητός Σύλλογος στην Ελλάδα, ο πιο λαοφιλής. Στόχος του είναι να επιστρέφει αυτή την αγάπη, την οποία λαμβάνει από τα εκατομμύρια των φιλάθλων του. Προσφέρει διαρκώς και με κάθε τρόπο στην κοινωνία, γιγαντώνοντας το όνομά του, γιγαντώνοντας την ιδέα, που λέγεται Ολυμπιακός.

Μία ματιά στο τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός, όλα αυτά τα χρόνια, μπορεί να πείσει και τον πλέον δύσπιστο. Ο Θρύλος διαρκώς μεγαλώνει και όσο συνεχίζει με αυτό τον σταθερό ρυθμό, η διαφορά του από τους αντιπάλους του, ολοένα και θα μεγαλώνει…

Διαβάστε επίσης